Flo Rida Üye Arkadaşım Nokia N73 'te çalışırmı bu oyun. Yada varsa .sisx uzantılıda paylaşabilirmisin
[Cenk] Üye Konu Sahibi bora06930' Alıntı: Mükemmel bir oyuna benziyor helal olsun keşke 2-3 kere teşekküre basabilseydik inşallah çalışır çalışmaz ise alrım teşekkürleri Genişletmek için tıkla ... 6600da calısıyor --------------- Ekleme --------------- ishak_efe' Alıntı: Arkadaşım Nokia N73 'te çalışırmı bu oyun. Yada varsa .sisx uzantılıda paylaşabilirmisin Genişletmek için tıkla ... N73de denemedim sisx uzantılı yok elimde
bora06930' Alıntı: Mükemmel bir oyuna benziyor helal olsun keşke 2-3 kere teşekküre basabilseydik inşallah çalışır çalışmaz ise alrım teşekkürleri Genişletmek için tıkla ... 6600da calısıyor --------------- Ekleme --------------- ishak_efe' Alıntı: Arkadaşım Nokia N73 'te çalışırmı bu oyun. Yada varsa .sisx uzantılıda paylaşabilirmisin Genişletmek için tıkla ... N73de denemedim sisx uzantılı yok elimde
[Cenk] Üye Konu Sahibi muammerrdj' Alıntı: n95 te çalışırmı bu ya genede emeğe saygı teşekkürler Genişletmek için tıkla ... denemedim
muammerrdj' Alıntı: n95 te çalışırmı bu ya genede emeğe saygı teşekkürler Genişletmek için tıkla ... denemedim
Genç_fb_li_1907 Üye Paylaşım için teşekkürler bişey sorcm nokia 6220c de çalışır mi?oyunu indirdim ama nasıl yüklicem
[Cenk] Üye Konu Sahibi inkum' Alıntı: Link hatalı kardeş. Genişletmek için tıkla ... Link çalışıyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- Genç_fb_li_1907' Alıntı: Paylaşım için teşekkürler bişey sorcm nokia 6220c de çalışır mi?oyunu indirdim ama nasıl yüklicem Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum bi dene.hafıza kartına atıcan sis dosyası açıyorsa 6220c açar belki
inkum' Alıntı: Link hatalı kardeş. Genişletmek için tıkla ... Link çalışıyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- Genç_fb_li_1907' Alıntı: Paylaşım için teşekkürler bişey sorcm nokia 6220c de çalışır mi?oyunu indirdim ama nasıl yüklicem Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum bi dene.hafıza kartına atıcan sis dosyası açıyorsa 6220c açar belki