India Üye black ops'ta güzel ama benim için serinin en iyi oyunuydu bu. Benimde aklımda başkanın kızı kaldı
Oğuzhan Üye NiTr[O]gEn;4038445' Alıntı: Ah bide şu multiplayerlara girebilsek 10 numaya oyun ypıyorlar ya Genişletmek için tıkla ... bir arkadasim sirf multiplayer oynamak icin 160 tl ye orjinal aldi
NiTr[O]gEn;4038445' Alıntı: Ah bide şu multiplayerlara girebilsek 10 numaya oyun ypıyorlar ya Genişletmek için tıkla ... bir arkadasim sirf multiplayer oynamak icin 160 tl ye orjinal aldi
MoonLife01 Üye Soap ölünce gözumden göz yaşlari geldi oo kadar etkilendim oyundan manyak bireşy bu ya
viktoreznov Üye MoonLife01' Alıntı: Soap ölünce gözumden göz yaşlari geldi oo kadar etkilendim oyundan manyak bireşy bu ya Genişletmek için tıkla ... aynen ya soap öldü, yuri öldü eskilerden bi nikolai kaldı bi de price
MoonLife01' Alıntı: Soap ölünce gözumden göz yaşlari geldi oo kadar etkilendim oyundan manyak bireşy bu ya Genişletmek için tıkla ... aynen ya soap öldü, yuri öldü eskilerden bi nikolai kaldı bi de price
enescebeci Üye Bende oynadım bir solukta bitirdim ama bana mw1 ve mw2 gibi tat vermedi açıkca sadece son bölümü çok güzeldi
Bende oynadım bir solukta bitirdim ama bana mw1 ve mw2 gibi tat vermedi açıkca sadece son bölümü çok güzeldi
delrico Emekli Yönetici Konu Sahibi aslan-1905-95' Alıntı: internetten indirip emege saygısızlık yapıosn bari böyle güzel bi oyuna bunu yapma Genişletmek için tıkla ... ben mi emeğe saygısızlık yapıyorum orjinal oynamayı bizde istiyoruz ama bi oyuna 150 tl veremem ----------Eklendi @ 01:42:12 ---------- Yazıldı @ 01:39:41 ---------- spy ghost' Alıntı: 6 saat he vaybe gözler nasıl şimdi iyimi Genişletmek için tıkla ... gözlerde hiçbişey yok valla
aslan-1905-95' Alıntı: internetten indirip emege saygısızlık yapıosn bari böyle güzel bi oyuna bunu yapma Genişletmek için tıkla ... ben mi emeğe saygısızlık yapıyorum orjinal oynamayı bizde istiyoruz ama bi oyuna 150 tl veremem ----------Eklendi @ 01:42:12 ---------- Yazıldı @ 01:39:41 ---------- spy ghost' Alıntı: 6 saat he vaybe gözler nasıl şimdi iyimi Genişletmek için tıkla ... gözlerde hiçbişey yok valla
kaan4554 Üye Şu sıralar BF3 dışında kaliteli bir oyun çıkmadı.MW3'ün sadece hikayesine para vermek mantıksız.Hikaye arıyorsanız gidin film izleyin derim BF3 şu an online olarak çok çok ileride.Ama ben de denemek için torrent indiriyorum MW3'ü o ayrı
Şu sıralar BF3 dışında kaliteli bir oyun çıkmadı.MW3'ün sadece hikayesine para vermek mantıksız.Hikaye arıyorsanız gidin film izleyin derim BF3 şu an online olarak çok çok ileride.Ama ben de denemek için torrent indiriyorum MW3'ü o ayrı