Silinen Üye 299735 Üye Konu Sahibi Call of Duty : Modern Warfare 2 Evet arkadaşlar Call of Duty serisine katılan Modern Warfare 2'i hakkında neler düşünüyosunuz ???
Silinen Üye 299735 Üye Konu Sahibi salih_123' Alıntı: arkadaşım link verip indirdesen anlarım sen yorum beliyorsun Genişletmek için tıkla ... Ben oyunun videolarını veya trailer'larını izleyenlerin yorum yapmasını bekliyorum...İlla oyunu kuranlar yorum yapıcak die bi kaide yok...
salih_123' Alıntı: arkadaşım link verip indirdesen anlarım sen yorum beliyorsun Genişletmek için tıkla ... Ben oyunun videolarını veya trailer'larını izleyenlerin yorum yapmasını bekliyorum...İlla oyunu kuranlar yorum yapıcak die bi kaide yok...
GhostMahir Üye eğer 4 gibi ise birazda uzun yapmışlarsa bölümleri manyak bişi olur diye tahmin ediyorum
Silinen Üye 299735 Üye Konu Sahibi G705' Alıntı: eğer 4 gibi ise birazda uzun yapmışlarsa bölümleri manyak bişi olur diye tahmin ediyorum Genişletmek için tıkla ... Videolara bakılırsa 4'den birazdaha ii grafikler birde değişik silahlarda eklenmiş...
G705' Alıntı: eğer 4 gibi ise birazda uzun yapmışlarsa bölümleri manyak bişi olur diye tahmin ediyorum Genişletmek için tıkla ... Videolara bakılırsa 4'den birazdaha ii grafikler birde değişik silahlarda eklenmiş...
salih_123 Üye oyunu oynadık heralde video falan izlemedik nasıl olduğunu biliyoruz sadece link versen dahi iyi diyorum
oyunu oynadık heralde video falan izlemedik nasıl olduğunu biliyoruz sadece link versen dahi iyi diyorum