KALENSAR Üye ben n70 e yükledim ilkinde açmadı sonra silip bidaha yükledim açtı sonra oyunu kapattım bidaha açmadı neden olabilir program ile gderilebileccek bi sorunmu?
ben n70 e yükledim ilkinde açmadı sonra silip bidaha yükledim açtı sonra oyunu kapattım bidaha açmadı neden olabilir program ile gderilebileccek bi sorunmu?
ozi44 Üye dejavu2009' Alıntı: ARkadşlar bu n-gage oyunu bu oyunu açmanız için çeşitli dosyalara ihtiyacınız var... ve ayrıca telefonun boş hafızası en az 9mb olmalı bu büyük bir oyun değilki... benim oynadığım oyun olan PATHWAY TO GLORY İKUSA İSLAND 53MB.lik bir oyun ve deet verici bir şey Genişletmek için tıkla ... nerden ındırdın
dejavu2009' Alıntı: ARkadşlar bu n-gage oyunu bu oyunu açmanız için çeşitli dosyalara ihtiyacınız var... ve ayrıca telefonun boş hafızası en az 9mb olmalı bu büyük bir oyun değilki... benim oynadığım oyun olan PATHWAY TO GLORY İKUSA İSLAND 53MB.lik bir oyun ve deet verici bir şey Genişletmek için tıkla ... nerden ındırdın
TERMİNATÖR2233 Üye Boyutu fazla olabilir ama oyun çok manyak bişey pc oyunu gibi.6600 onamıştım artık bıktım.çok gerçeksi
Boyutu fazla olabilir ama oyun çok manyak bişey pc oyunu gibi.6600 onamıştım artık bıktım.çok gerçeksi