Çakma batarya aldım ama..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertgold

Üye
    Konu Sahibi
Çakma batarya aldım ama..
Beyler s2 kullanıyorum yedekte olsun diye 1 tane batarya alayım dedim gittim 20tlye çakma batarya aldım ama sonra içime bir kurt düştü. Dedim hadi bu telefonu zarar verirse, sonra geldim eve biraz araştırma yaptım bu çakma bataryalar bazen sarj olurken patlıyormuş bunuda okuyunca iyice pişman oldum aldığıma şimdi napsam geride veremem paketi felan açıldı kullansam mı yoksa atsam mı yorumlarınızı bekliyorum

Oğuzhan

Üye
çakmanın da kalitelisi var kalitesizi var şimdi mesela ttec falan çakmanın kalitelisi eğer ttcek falansa bişey olmaz ama daha kötüyse bilemem

S.c.k.N

Üye
Dandik bir telefon olsa anlarımda bence öyle bir telefon için çakma bataryayla riske girmeye değmez. Kaliteli yan sanayilerde oluyor ama 20TL baya ucuz bence kullanmamalısın.

kullanma derim yazık edersin telefona

15097

Üye
Bence kullanmamalısın.Kaç paraya aldıgın telefon 20 liralık bir sarj yüzünden çöpe gitmesin

mertgold

Üye
    Konu Sahibi
çakmanın da kalitelisi var kalitesizi var şimdi mesela ttec falan çakmanın kalitelisi eğer ttcek falansa bişey olmaz ama daha kötüyse bilemem
Dandik bir telefon olsa anlarımda bence öyle bir telefon için çakma bataryayla riske girmeye değmez. Kaliteli yan sanayilerde oluyor ama 20TL baya ucuz bence kullanmamalısın.
kullanma derim yazık edersin telefona
Bence kullanmamalısın.Kaç paraya aldıgın telefon 20 liralık bir sarj yüzünden çöpe gitmesin

Haklısınız beyler attım zaten bataryayı. 20tl çöpe gitti ama olsun buda bana ders oldu az daha bekler orjinalini alırım daha iyi kafam rahat olur bunu taksam sürekli tedirgin olurdum. Yorumlar için teşekkürler bu arada

15097

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...