Van Hohenheim
Üye
-
Konu Sahibi
-
çipetpetpet6 lı 7 li
Bunlar çipetpet ama lezzetli çipetpet değil
çipetpetpet
çipetpetpet
- - - Eklendi - - -
Abi seni yakalamışken bişey soracağım olur mu?
Biz üyeyiz aktiflik 1 ay 2 ay ya da daha fazla. Forumda moderatör ya da admin hatta kurucu ama üyelik 5 saat ya da 1 hafta falan seninki 1 ay 2 hafta senin farklı abi diğerleri için soruyorum. Nasıl oluyor bu siliyorlar mı zamanları?Sor ama lezzetli soru olsun
Biz üyeyiz aktiflik 1 ay 2 ay ya da daha fazla. Forumda moderatör ya da admin hatta kurucu ama üyelik 5 saat ya da 1 hafta falan seninki 1 ay 2 hafta senin farklı abi diğerleri için soruyorum. Nasıl oluyor bu siliyorlar mı zamanları?
Biz üyeyiz aktiflik 1 ay 2 ay ya da daha fazla. Forumda moderatör ya da admin hatta kurucu ama üyelik 5 saat ya da 1 hafta falan seninki 1 ay 2 hafta senin farklı abi diğerleri için soruyorum. Nasıl oluyor bu siliyorlar mı zamanları?
Bunlar kuş değil ötüyo amatörü eğlendirir evet, bakın hani bilinçli besliyeni her şeyin bi maakaamı var.Şimdi böyle yapıyor kuş çipetpet çipetbet, bunlarda çipetpet ama lezzetli çipetpet değil.
Bende gizliyim Hikmet
Boşver zorlama Hikmet
ne dicektim unuttum ya
erol abi anlatır
Boşver zorlama Hikmet
ne dicektim unuttum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?