C7 Konferans görüşmesi yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaanka0

Üye
    Konu Sahibi
C7 Konferans görüşmesi yardım
Arkadaşlar konferans görüşmesi yapmak istiyorum 1. kişiyi arıyorum sonra 2. kişiyi arıyorum 1. beklemeye alınıyor seçeneklerden konferansa basıyorum istek reddedildi yazıyor. nasıl yapacam bunu bir yardımcı olursanız çok iyi olur

Febris

Üye
karşı tarafında desteklemesı lazım sanırım..

kaanka0

Üye
    Konu Sahibi
samsung D500 ile konuşmaya, sony ericsoon'un kızaklı çoook eski bir telefonu ve nokia e63'ü bağlıyordu arkadaşım. Böyle eski telefonlarla yapılabildiğine göre pek desteklemesi gerektiğini sanmıyorum.

apof1s

Üye
operatorle ilgili galiba o vodafonda olmuyo aveada yaptk dyodu arkdslr

Febris

Üye
hmm oyleyse vardırbi ayarı

kaanka0

Üye
    Konu Sahibi
operatorle ilgili galiba o vodafonda olmuyo aveada yaptk dyodu arkdslr
Hadi ya üçümüz de vodafone'uz yapamayacak mıyız şimdi dediğin gibi yapan arkadaşların ikisi avea'ydı biri de Turkcell

Vodafone´da var. Arkadaşını ara diğer arkadaşının numarasını yazıp ara tuşuna basmayı dene.

trontr

Üye
biz avea turkcell vodafone karısık yaptık. ama hepimizi arayan turkceldi. belki actırmak gerekiodur

kaanka0

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan bilmediğim bir ayar falan yapmak gerekmiyor değil mi?

byjxsura

Üye
Buraya göz atarsanız %100 yapabilirsiniz.

PaTRoN23

Üye
Arama ayarlarıyla alakalı olabilir başımıza geldi, bir kontrol et olmazsa operatörünün müşteri hizmetlerinden yardım almayı dene

turkcelle de yapmıştım avea da da oluyor

dekor67

Üye
vadafonda birtek hesabını bilen tarifede var konferanş başka hic bır tarıfede yok ayrıca konferans tel secmez 3310 bıle yapar tamamen hatla alakalı

- - - Eklendi - - -

vadafonda birtek hesabını bilen tarifede var konferanş başka hic bır tarıfede yok ayrıca konferans tel secmez 3310 bıle yapar tamamen hatla alakalı

konferans görüşmesi operatöre bağlı bu yüzden kullanmış olduğun pakete göre açık yada kapalıdır bütün paketlerde açık değildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...