c7 hack sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
c7 hack sorunu
slm daha önce telefonum hackliydi bir hafta kadar önce format attım şimdi hack yapamıyorum forumdaki her yolu denedim olmuyor

Emrgncy

Üye
daha öncede sen mi hack lemiştin?

Olması lazım olmayan yer neresi...

Konu Sahibi
evet ben hackkedim mobile security ile hack yapmıştım şimdi ise norton helloox mobile forumda ne varsa denedim sertifika hatası veriyor hep free signer kullanıyorum uygulama yüklüyorum ama sistem dosyalarını görmek istiyorum acemi bir kullanıcı değilim de olmuyor çok yol denedim

Emrgncy

Üye
c/sys/ bin klasörüne install attın mı?

uğur e

Üye
tüm heck konularını yaptıysan eğer olmamışsa o zman tele soft çek bide öyle dene

rom patcher dakileri aktifleştirebiliyormusun. Eğerki aktifleştirebiliyosan orda sadece open4all ve install server yaması vardır. İki tane olması lazım. Forumdan diğer install server 1.7yi bul xplore ile c deki patches klsörüne at aktifleştir tamamdır. Tabi sorunun benim dediğim gibiyse. Bu arada soft format bi işe yaramaz sanırsam çünkü verileri silmiyor sadece ayar sıfırlıyor. Benim telefonum nokia 603. bütün bütün hack konularını denedim fakat hala sertifika hatası alıyordum bu kendi dediklerimi yaptım oldu sonunda eğer sendeki sorun da böyleyse dediklerimi yap olur büyük ihtimal

Konu Sahibi
instal atarsam pro yüklerim biliyorumda ben sys ve private dosyalarıni görmek istiyorum programı her türlü yüklerim

- - - Eklendi - - -

crazy oruç kardeş tlf ye rompacker yükleyenmiyorki free signer ile lisans yaptım yine yüklenmedi acaba sys içine instal atsam pc den falan yüklenirmi bilgisi olan varmı elimiz durmadı format attık ise bak ya

- - - Eklendi - - -

daha önce mobile security ile yapmıştım aynı yolu denedim olmadı daha öncede format atıyordum versiyon yüklüyordum phonix ve nokia suit ile hack oluyordu bu defa olmadı anlamadım sorunu

Emrgncy

Üye
rom patcheri niye yüklemiyor ki uygulama signed

Yükleme ayarlarından
Yazılım yükleme yi 'tümü'
Çevrim içi sert. kont. 'kapalı' yap yükler..

Konu Sahibi
hack olmadığı için sertifika hatası alıyorum ben

- - - Eklendi - - -

tamam hallettim tekrar format attım bu defa oldu programları yükleyecegiz artık yardım eden arkadaşlara tsk sağolun

hack olmadığı için sertifika hatası alıyorum ben

- - - Eklendi - - -

tamam hallettim tekrar format attım bu defa oldu programları yükleyecegiz artık yardım eden arkadaşlara tsk sağolun

rom patcherin signedi var forumda zaten olmasa o hack işlemlerinin hiçbiri işe yaramazdı signedi kurmaya çalışsaydın olurdu belki ama ıs işten geçti artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...