C7 Belle Şarj Göstergesi

CanKartaL

Emekli Yönetici
Ben tam doldurduğumda şarj yüzdesi en çok %87'ye kadar yükseldi. Sizde de durum böyle mi?

eğer telefonu akşam şarja koyup sabah baktıysan %87 görmen gayet normal
dün akşam şarja taktım ve 2 programda da %100 ü gördüm
sabah battery monitor %90 iken Battery info %87 idi

Battery info nun otomatik enerji tasarruf modunu kullanmanızı tavsiye ederim

Suyaka

Üye
Yani tam olarak %100 görünmesi için ne tavsiye ediyorsun?

Tepkiler: CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Yani tam olarak 0 görünmesi için ne tavsiye ediyorsun?

Battery Info yu yükleyin belli bir saatten sonra otomatik enerji tasarrufunu kullanmaya başlasın
ayrıca ekran koruyucu olarak da sürekli ekranda duran saat ve benzeri uygulamaları kullanmaktan ziyade Nokia Bubbles gibi bir ekran koruyucu hem göze hitap edecektir hem de şarj konusunda yardımcı olacaktır.

Tepkiler: Suyaka

Suyaka

Üye

Ben ne ekran koruyucu ne başka birşey olmadan, en sade hâliyle en tasarruflu şekilde kullanıyorum.

Konu Sahibi
şu sorunu güncelleme ile hallederler galiba

metyuu

Üye

Battery Info v1.00(2) yeni versiyon batery monitöre yüzdesine yaklaştı sayılır

Suyaka

Üye
Az evvel kurdum ben de ona bakıyordum ama henüz kestiremedim değişen şeyleri. Dolma oranı aynı mı? %87? Telefon şarj oluyor da hâlâ benim : )

metyu hava durumu vidgetlerinin ve battery infonun linkini yazabilirmisiniz

metyuu

Üye
doluluk oranına daha bakamadım
link vereyim emre kardeşim birazdan ekleyeceğim

Gerçi bu programları sitede bulabilirsin
batery info 1.02

Handy Weather v.7.03.18 tr

SPB Weather v2.0.1 build 727 tr ( ilk bunu yükle sonra alttaki bu programın widgetini yükle)

SPB Weather widgeti

Tepkiler: n000k

metyuu

Üye

batery infonun 1.02 yeni versiyonda şarj yüzdesi düzeltilmiş

n000k

Üye
saol dostum SPB çalıştı ama o handy candy çalışmadı yaw.. bir türlü olmuyor widget olarak ekliyorum, bütün ayarlarınıda yaptım ama 10 dkdır widegt olarak ekleyince yuvarlak dönüyor sadece bieşey göstermiyor 10 dk dır.. neysem, SPB ilen idare edicez saol tekrardan..

metyuu

Üye
o handy programının belle ile bir uyumsuzluğu var. annada sorunsuz çalışıyordu. bendede bazen onu yapıyor. daha sonra tekrar deniyorum widgeti eklemeyi yada telefonu kapıyor acıyorum düzeliyor. bazende güncellemiyor hava durumunu bence SPB en iyisi şimdilik

SuaT6027

Üye
bellede bu olayın olmaması daha guzel olmus.. bakın ne guzel wıdgetler var

ya arkadaşlar altı üstü batarya simgesinin üzerine bi yüzde koyulcak basit bişey gibi duruyo bi tek onu yapamamış lar Widgetle falan ekranı doldurmak istemiyorum o yüzdeliği yapabilen yok mu iphone deki gibi

Konu Sahibi
başlığı ne zman açmışım uçmuş vallahi

atakan25

Üye
konu güncel demiş resmen adam

yaa telefonu yeni belleye güncelledim batarya şarjı % olarak istenildiğinde görünüyo kapatınca görünmüyodu telefonu bi kapatıp açtım kayboldu üstte android gibi çekince aşağı gelen menünün yanında kare şeklinde 4 nokta vardı içi dolu olunca (seçiliyodu) altta menü ile arama yerinin arasında batarya yüzdesini arama ile sağdaki seçenekler arasında da açık uygulamaları göster butonu çıkıyodu şimdi yok anna da flv açıyodu bunda yok amma da güncellemişler yani anna da ne varsa bunda yok