qsaw
Üye
Ah Bir Türkçesi Olsa...Az evvel bahsettiğim programla ilgili kendi telefonumun ana ekranından bir de görsel ekleyeyim dedim, buyrun bakın.
Battery charge : % olarak doluluk oranı ( Şarjdayken dolduğu kadarını da gösterir )
Battery capacity: mAh (miliAmper-hour) kapasitesi olarak mevcut doluluk oranı ( Şarjdayken dolduğu kadarını da gösterir )
Unplugged time : Şarjdan çıkarıldığından itibaren geçen süre
Charging time : Şarj başladığından itibaren geçen süre ( Yalnızca şarj oluyorken yazar )
annada kalkıyor kiBişey sorucam alakasız ama . Belle de gördüğüm kadarıyla üsteki barda küçük bir saat var aynı zamanda ana ekranda büyük hts stili bir saat yani ekranda 2 saat oluyor bu büyük saat vidgetini kaldıra biliyormusunuz yoksa anna daki gibi mecbur ekranda mı kalıyor
Az evvel bahsettiğim programla ilgili kendi telefonumun ana ekranından bir de görsel ekleyeyim dedim, buyrun bakın.
Battery charge : % olarak doluluk oranı ( Şarjdayken dolduğu kadarını da gösterir )
Battery capacity: mAh (miliAmper-hour) kapasitesi olarak mevcut doluluk oranı ( Şarjdayken dolduğu kadarını da gösterir )
Unplugged time : Şarjdan çıkarıldığından itibaren geçen süre
Charging time : Şarj başladığından itibaren geçen süre ( Yalnızca şarj oluyorken yazar )
Telefonu kapatırken normalde %65 gösterdi, battery infoda %45 filandı :SBattery Info nun güzel yanı istediğiniz saatler arasında otomatik olarak enerji tasarruf modunu açabiliyor
Bu arada ufak bir sorum olacak orjinal pil göstergem şarj durumunu %35, Battery monitor %29 gösterirken Battery info %22 gösteriyor
acaba hangisi doğru merak ettim şimdi
hadi orjinal gösterge standart çizgiler arası gösterdiğinden net % veremiyor ama diğerlerinin arasındaki fark neden var ki :S
bu arada dün Battery monitor de %1 getirene kadar oyun oynayabildim sonra %0 dedi ve şarja taktım yani Battery Monitor un % yi yanlış gösterdiğini pek sanmıyorum
bakalım bugün şarjı biterken belli olacak durum
Not Şarj 1 günde %70 gitmezdi de akşam telefondan wlan ile dizi izledim 2 saat kadar
evet denemeyi yaptım battery infoda şarj %0 oldu battery monitorde ise %5 ti. 20-30 dk daha kullandım battery monitorde %4 iken şarja taktım telefonu yani battery info biraz aceleci sanırım
battery info ile nokia batery monitor arasındaki yüzde farkı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?