C7 belle dikkat...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

razzor

Üye
    Konu Sahibi
C7 belle dikkat...!
Arkadaşlar NOKİA C7 telefonuma yeni yazımılı olan belle yükledim ama şuan telefonum resmen çekmiyor yardımcı olurmusunuz ne yapıla bilir..Yada eski orjinal yazılımını tekrar nasıl teyid ederim yardımlarınızı rica ediyorum

[ENGİN]

Üye
çift moddamı şebeke ayarın

razzor

Üye
    Konu Sahibi
Gsm'de aldım çift'moda da aldım aynı kardeşim degişen birşey yok sinyal gücü çok zayıf eve girdigim anda 1 diş 2 diş anca yada hiç çekmiyor c7 hariç diger telefonlara takıyorum ful çekiyor yazılımdan kaynaklanan bir durummu anlamadım gitti eski yazılıma alayım diyorum nasıl olacak bilmiyom onuda yardımcı olursanız sevinirim bu konuda sizden ricaam.

[ENGİN]

Üye
bi soft format at önce fabrıka ayarlarından verı sil ve gerı yükle ile ama öncesinde telı hatsız moduna al arkadaşım

razzor

Üye
    Konu Sahibi
tamam usta deniyorum hemen.

[ENGİN]

Üye
açilışı uzun sürecektır telefonun 5 dakika kadar bu esnada dokunma tele

Engin maşallahın var acil servis gibisin, hangi konuya baksam oradasın. Devam kardeşim

razzor

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim denedim ama aynı eski yazılımı tekrar nasıl teyid ede bilirim anlarmısın o işlerden.

[ENGİN]

Üye
Engin maşallahın var acil servis gibisin, hangi konuya baksam oradasın. Devam kardeşim

napalım kardeşim,forumdakı arkadaşlar sayesinde çözüm bulduk sorunlarımıza,şimdi sıra bizde diye düsünerek yardımcı olmaya çalışıyorum.bilmediğim konulara mesaj yazmamak kaydıyla yardım ediyoruz işte!

Ben de seni bu yüzden takdir ediyorum ya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...