Jerkez38
Üye
evt almanca dili mevcuttur. kameraya gelirsek çok fotoğraf çektim ama hiçbir hatayla karşılaşmadım. sürümü beğenmezseniz geri dönebilirsiniz.slm,bu sürümü kullanan arkadaslara soruyorum günesli havalarda resim cektimmiydi kamera hata veriyor mu,bide almanca dili mevcut mu,suan bendeki sürüm 22.14 bu ise 24.001 hosuma gitmesse geri dönme sansim varmi.
phoneix i sildim geri yükledim, yine euro 2 yi buldu seçtim optionsdan içine girdim bizim dosyalar vardı içinde bende okeyledim şuan flaşlıyo bakalım ne olacak?
phoneix i sildim geri yükledim, yine euro 2 yi buldu seçtim optionsdan içine girdim bizim dosyalar vardı içinde bende okeyledim şuan flaşlıyo bakalım ne olacak?
----------Eklendi @ 23:37:39 ---------- Yazıldı @ 23:31:08 ----------
evet oldu sonunda. sırf klavye için yüklemiştim aslında ve ilk mesaj yazmamda sıfır hatailgilendiğin için sağol dostum.
ayrıca efektler de gerçekten iyi. bu arada tavsiye ettiğin bir efekt varsa söyle onu da yükleyelim.
----------Eklendi @ 23:37:39 ---------- Yazıldı @ 23:31:08 ----------
evet oldu sonunda. sırf klavye için yüklemiştim aslında ve ilk mesaj yazmamda sıfır hatailgilendiğin için sağol dostum.
ayrıca efektler de gerçekten iyi. bu arada tavsiye ettiğin bir efekt varsa söyle onu da yükleyelim.
bence bekleme yükleslm,nasil memnunmusun bende düsünüyorum yuklemeyide birsürü is cikacak diye düsünüyorum
slm,nasil memnunmusun bende düsünüyorum yuklemeyide birsürü is cikacak diye düsünüyorum
aslında kardeş hüseyin abi 4x11 klavyeyi yüklemiş. başka seçeneklerde varşuan karıştırıyorum ve setupları yüklemeye başlayacam. efektler çok şaşalıistersen değiştir zaten. ama hız olarak farkettiğini söyleyebilirim. gerçi programları ve oyunları yükledikten sonra asıl belli olacak herşey yinede klavye daha kullanışlı oldu. sırf bunun için bile yükleyebilirim yani
bence bekleme yükle
başta hard format atıyosun tel açılınca karşina ovi kayıt falan çıkıyo o işlemleri yaptıktan sonra depo hafızayı biçimlendiriyosun ve yüklüyosuntelefonun sarji dolsunda bende yükliyecem,yüklemeden evvel herhangi birsey yapmamiz gerekiyormu format gibi.
sürümü kurduktan sonra telefona birde xplore yükle daha sonra verdiğim linkten efekti indir ve telefonun depo hafızasına at klasör halinde. Son olarak xploreye gir o attığın effeck klasörunu telefon hafızasının içerisindeki data klasörunün içine at karşına değiştirilsınmi gibi birşey çıkarsa evet de ve telefonu yeniden başlat.slm bu efektleri nasil yüklüyoruz telefona arkadas.
klavye Nasıl kayboldu anlayamadımhaydaa. ben klavyeyi kaybettim. nokia nınki geldi ilk baştaki yok? bişeyi atlıyorum galiba
kardeş phoenix in 2011 olduğuna dikkat et. Onun hariçinde bir sorun olmasa gerekarkadaslar phoenix benden emmc.fpsx dosyasi istiyor ne yapmam gerek
klavye Nasıl kayboldu anlayamadım
----------Eklendi @ 01:49:37 ---------- Yazıldı @ 01:47:52 ----------
kardeş phoenix in 2011 olduğuna dikkat et. Onun hariçinde bir sorun olmasa gerek
arkadaslar phoenix benden emmc.fpsx dosyasi istiyor ne yapmam gerek
kardeş ben bu sürümü yüklemeden çalışacağını pek sanmıyorum ama dün bi arkadaş bi yöntem söyledi onu bir dene istersen http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/symbian-anna-efekt-3-547390.html ercan isimli arkadaşın yorumu----------Eklendi @ 07:04:21 ---------- Yazıldı @ 06:58:27 ----------hackli 24.001 kullanıyorum yalnızca bu efekti yükleyebilirmiyim.anlattığınız şekilde (xplore ile) yaptığımda olmuyor.ve flashladıktan sonra bu qt ve saz arkadaşlarıyla uğraşmaktan artık bezdim.sadece bu efekti yüklemek istiyorum yardımcı olurmusunuz?
evet ister soft istersende hard atabilirsin----------Eklendi @ 07:11:25 ---------- Yazıldı @ 07:04:21 ----------tamam arkadas halletim görünüs,effektler ve hizi baya güzel az sonrada senin sundugun effektleri yükliyecem.ha birde sunu soracaktim flashladiktan sonra format atiliyor mu.
hizan abi gelsin bi soralım normalde klavye gitmemesi gerek cunki ben 3. 4.ye yükleyisim benim gibi bir arkadaşta üç kez yükledi sorun çıkmadı.----------Eklendi @ 07:14:41 ---------- Yazıldı @ 07:11:25 ----------mesaj yazma ekranına girince nokianın q klavyesi var yani :S----------Eklendi @ 01:02:53 ---------- Yazıldı @ 00:59:02 ----------refurbish e tıklamadan önce altta options var ona tıkla en altta o dosyanın adı yazar kırmızı bir şekilde onu seç sil tamm de. başlat sorun hallolur.
peki telefon hafızasında effect klasöru varmıhackli 24.001 kullanıyorum yalnızca bu efekti yükleyebilirmiyim.anlattığınız şekilde (xplore ile) yaptığımda olmuyor.ve flashladıktan sonra bu qt ve saz arkadaşlarıyla uğraşmaktan artık bezdim.sadece bu efekti yüklemek istiyorum yardımcı varmi olurmusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?