C6 Java Oyunlar açılmıyor!

MUHAMMED

Üye
    Konu Sahibi
C6 Java Oyunlar açılmıyor!
Telefonun gecen gun versıyon guncellemesını yaptım, ondan sonra yukledıgım hıcbır java program, oyun calısmıyor. Yanı ben versıyon guncellemesıyle ılgılı oldugunu dusunuyorum. Neden olabılır acaba?

Denedıgım oyunlar:

Farm frenzy / Need for speed shift / Bounce Tales / Metal slug 4

CepVakit programını falan da denedım aynı sorun var!

Programlar yuklenıyor sorunsuz, menuden ac dedıgım zaman hıcbır degısıklık olmuyor!!!

Bılgısı olan varsa yardımcı olursa sevınırım...

hepsini yeniden yüklemen lazım kardeşim

MUHAMMED

Üye
    Konu Sahibi
hepsini yeniden yüklemen lazım kardeşim

Neyi yeniden yuklemem lazım kardesım? Zaten bu oyunları yenı yukledım o sekılde acılmıyor. Guncellemeden once telefonda yuklu olan java programlar vardı (IsCep, Bolt gibi) onlar sorunsuz calısıyor. Yenı yukledıgım java lar calısmıyor

şunu yüklemeyi dene bi bkalım acacak mı sonra..

MUHAMMED

Üye
    Konu Sahibi
şunu yüklemeyi dene bi bkalım acacak mı sonra..

çok tesekkurler kardesım oldu yukledıkten sonra butun java lar acıldı

yalnız opera 5.1 kullanıyorum ben ve su an ondan yazıyorum, alıntı ıle cevapla dedıkten sonra yazmak ıcın tıklayınca normalde tam ekran duzenleme gelırdı, sımdı ekranın ortasında ufak pencere geldı. Java nın yenılıgı mı bu? Bırde java nın son surumu mu bu? Ve bu java baska nelere etkı eder, fayda saglar telefonda?

Hersey ıcın tesekkurler...

Bende opera mini kullaniyorum ve ayni java var O ekran nasi bisi anlayamadim bende c6 olmadigi icin ama bende oyle birsey yok bu sorunu c6 kullanan birine sorarsan daha iyi olur heralde iyi forumlar. .

waybe sorun java sürmümün eski olmasımıymışşş xD

c6 yeni bir telefon javanin eski olmasi biraz gulunc ama gorduk iste nokia. . .

nokiadan hayir gelmez. . Ben n8 mi hd2 mi desinler gozum kapali hd2 yi secerim

MUHAMMED

Üye
    Konu Sahibi

Bende opera mini kullaniyorum ve ayni java var O ekran nasi bisi anlayamadim bende c6 olmadigi icin ama bende oyle birsey yok bu sorunu c6 kullanan birine sorarsan daha iyi olur heralde iyi forumlar. .

Kastettiğim ekran böyle birşey Aslında sorun olarak soylemedım bunu hanı belkı ıyı bı gelısmedır. Garıbıme gıttı o yuzden

Sorun java surumuymus gercekten bana da komık geldı. Isın garıp yanı telefon oncekı v11 surumunda sorunu yoktu, java falan sorunsuzdu. Artık v20yı guncellerkwn java yı kaldırdılar mı ne yaptılar anlamadım

ama bu sorunun bıldırılmesı gerek bence. Veya benden baska v20 de bu sorunu yasayan var mı kı?

Ilgınız ıcın tesekkurler arkadaslar...

onemli degil kardesim ne demek iyi forumlar

Allah razı olsun. Ben de aynı derrten muzdariptim.

rdeg

Üye
tesekkürler arkadas butun oyunlar acildi.

-efşan

Üye

evet arkadasim azni dert hepimizde var onlarca para döküyoruy telefonlara sonra nokia nin hatasini kendimiz düzeltiyoruz cok sacma nokia artik gerilemeyemi basladi ne

--------------- Ekleme ---------------

bugün telefona v43 ü yükledim java sorunu kalkmis fakat yine bir sacmalik klavyedeki cogu harf birbirini tutmuyor z harfine basiyorum y cikiyor bu yazinin bözle olmasinin sebebide bu

Kardeş gerçekten çok sağol sadece senin için üyeliğimi tekrar açtım teşekkür etmek için. Çok teşşekkür ederim.