MUHAMMED
Üye
-
Konu Sahibi
-
hepsini yeniden yüklemen lazım kardeşim
şunu yüklemeyi dene bi bkalım acacak mı sonra..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çok tesekkurler kardesım olduyukledıkten sonra butun java lar acıldı
yalnız opera 5.1 kullanıyorum ben ve su an ondan yazıyorum, alıntı ıle cevapla dedıkten sonra yazmak ıcın tıklayınca normalde tam ekran duzenleme gelırdı, sımdı ekranın ortasında ufak pencere geldı. Java nın yenılıgı mı bu? Bırde java nın son surumu mu bu? Ve bu java baska nelere etkı eder, fayda saglar telefonda?
Hersey ıcın tesekkurler...
Bende opera mini kullaniyorum ve ayni java varO ekran nasi bisi anlayamadim bende c6 olmadigi icin ama bende oyle birsey yok bu sorunu c6 kullanan birine sorarsan daha iyi olur heralde iyi forumlar. .
şunu yüklemeyi dene bi bkalım acacak mı sonra..
kardeş seni öpmek istiyorumşunu yüklemeyi dene bi bkalım acacak mı sonra..
Kastettiğim ekran böyle birşeyAslında sorun olarak soylemedım bunu hanı belkı ıyı bı gelısmedır. Garıbıme gıttı o yuzden
Sorun java surumuymus gercekten bana da komık geldı. Isın garıp yanı telefon oncekı v11 surumunda sorunu yoktu, java falan sorunsuzdu. Artık v20yı guncellerkwn java yı kaldırdılar mı ne yaptılar anlamadım
ama bu sorunun bıldırılmesı gerek bence. Veya benden baska v20 de bu sorunu yasayan var mı kı?
Ilgınız ıcın tesekkurler arkadaslar...
sorun çözüldü sayende teşekkürler ..şunu yüklemeyi dene bi bkalım acacak mı sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?