C6-01 v111.040.1511 Final ( güncelleme 01.11.2012)

hakan menüdeki aşağı yukarı çubuğu nasıl getirebiliriz sana zahmet söylersen çok sevinirim

- - - Eklendi - - -

Hallettim hakan bence cwf harika eline sağlık

massari

Üye
Bende sadece batarya simgesi ve ekran koruyucu yeşil göstermiyor. Diğer tüm yazılanlar mevcut. Her şey için teşekkürler hakan bey.

Konu Sahibi
Eline sağlık Hakan Baya uğraştırdı sanırım seni bu refresh. Yarın yükler denerim, teşekkürler

Bu arada, şeffaf widgetle ilgili nasıl sorun çıktı acaba?
bni az çok tanımışsınızdır. ben herşeyin kusursuz olmasından yanayım bulduğum modları da kontrol edip kusursuz hale getirmeden kullanmıyorum. ilk olarak piyasadaki şeffaf widgetleri ekledim.sonra baktım ki orjinalden bayağı farklılar. ardından kendim düzenleyeyim dedim bu sefer de e-mail widgetinde falan font sorunu oldu. duvar kağıdını yanlış seçerseniz yazılar belirgin olmuyordu. bende orjinal bırakmaya karar verdim. şeffaf isteyen arkadaşlardan ricam kendi istekleri doğrultusunda mif dosyalarını değiştirmeleridir.

- - - Eklendi - - -

Microsoft apps keşke olmasaymış yine mesaj sorunu oluyor.
mesaj sorunu microsoft apps olmasa bile oluyor.bunu başkalarının sözlerine bakarak değil bizzat denediğim için söylüyorum. lütfen kimse çıkıp microsoft apps yüzünden oluyo demesin. eğer inanmayan varsa hard format atıp birkaç gün öyle kullansın.

- - - Eklendi - - -

Bende sadece batarya simgesi ve ekran koruyucu yeşil göstermiyor. Diğer tüm yazılanlar mevcut. Her şey için teşekkürler hakan bey.
eğer yeşil renkli batarya istiyor isen linkteki dosyaları değiştirmeden kullanmalısın. yok ben orjinaldeki gibi beyaz istiyorum dersen ekte vermiş olduğum rof3 dosyasını kullanırsan sorun kalmaz.

nopapeny

Üye
ya arkadaşlar benim anlamadığım bi konu var çok güzel uğraşıp birşeyler yapılmış emeğine sağlık. Ancak yorumları okuyorum anladığım kadarıyla bu cwfyi kuranlar bu işi bilenler. Bakıyorum bakıyorum biri phonex diyo diğeri başka birşey... Arkadaşlar bu yapılan kurulum dosyasınin nasıl ne şekilde hangi programla kurulacağını kimse anlatmamis. Herkes o kadar bilgili değildir en azından benim gibi telefon kurulumundan anlamayanlar için detaylı anlatırmisiniz

veep

Üye
bu konuyu incele azda olsa yardimci olur sana
http://www.maxicep.com/modifikasyon...im-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-582808.html

iboona

Üye
çok saol daha dün yükledim çok iyi

nopapeny

Üye

üstat eklenmiş dosyalar dediğiniz olay ne oluyo onu söylermisiniz ?

tarxhn

Üye
iyi birsey oluyor bence bu onuda fazla bilgin yoksa yükle pişman olmazsın

nopapeny

Üye
iyi birsey oluyor bence bu onuda fazla bilgin yoksa yükle pişman olmazsın

tamam da RM-718 mi ne o dosta işerisinde aynısından var dosya içerisinde olan 2mb ebadında bu eklenti dediğimiz şeydeki dosya ebatı daha düşük... yani ilk indirme linkinde olanı mı kullanalım sonra eklenti dediğiniz linktekini mi kullanalım ?

- - - Eklendi - - -

RM-718_111.040.1511_C00.01_79u_prd.rofs3.rar (825.2 KB (Kilobyte), 100x kez indirildi) ?????? bu yani demek istediğim bunu da indirip bahse konu klasörün içine ekleyip öyle mi kuracaz ?

tarxhn

Üye
RM-718_111.040.1511_C00.01_79u_prd.rofs3.rar ?????? bu yani demek istediğim bunu da indirip bahse konu klasörün içine ekleyip öyle mi kuracaz ?

bu ne dosyası onu anlamadım ki hangi konudan buldun bunu herneyse cfw yapmayı hiç bilmiyorsan fw indirme yazanı indir. rm-718 dosyasının içine at. analtımı burada var. => http://www.maxicep.com/modifikasyon...im-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-582808.html

bu arada rm-718 dosya içinde birşeyler varsa sil yoksa karman çorman bir flaş atmış olursun

Konu Sahibi
kusura bakmayın biraz acemisiniz galiba. anlatım yaparken nasıl kurulacağını anlatmam gerekirdi aslında. neyse gerekli açıklamayı özelden gönderiyorum sorun olursa gerekirse bilgisayarınıza bağlanıp ben hallederim..

nopapeny

Üye
hakan acemilik konusunda sana katılmıyorum. çünkü biraz değil çoookk acemiyim ama irtibat için tşk ederim. iki gündür kurduktan sonra kullanıyorum gerçekten güzel olmuş. emeğine sağlık kardeşim.

Tepkiler: hakan_710
    Konu Sahibi
güle güle kullanın. yeni sürümlerde görüşmek dileğiyle

doctorrr

Üye
doktor yeni sürümü bekliyor

[h=2]merhaba hakan bey
ben s^3 için cfwlere bakıyordum sizi çok sık görüyorum konularda
anladığım kadarıyla bilgilisiniz yazılım konusunda
sizden bir ricam var
nokia bubbles'ı biliyorsunuzdur. belle ile uyumsuz bu bubbles
siz bunu uyumlu hale getirebilir misiniz

birkaç gün önce bu cfw'yi yükledim
bundan önce bjkmert nickli üyenin yaptığı cfw'yi denemiştim
o cfw'deki yazı tipini çok beğendim eğer kendi yaptığınız cfw'de bunu kullanırsanız çok sevinirim
bu arada mesajlarda yüz ifadeleri kutucuk olarak görünüyor yani çıkmıyor düzeltirseniz sevinirim
[/h]onun dışında kapatma tuşuna bastığımızda çıkan menüde yazıların soluna simge eklerseniz bir de o menüye yeniden başlat seçeneği eklerseniz yazılım çok iyi olur

eğer yazdığıma cevap verirseniz ve bunu mesajla bildirirseniz çok sevinirim pek takip etmek için vaktim olmuyor
iyi günler

cfwnizi dün yükledim çok beğendim fakat fm radyoyu açarken telefon donuyor 5-6 saniye sonra kendine geliyor mesaj baloncukları renkli olursa 10numara olur ellerinize sağlık

Konu Sahibi
öncelikle geç cevap yazdığım için özür dilerim. bubbles için benim yapabileceğim bir şey maalesef yok Nokia nın düzeltmesi gerek onu da yapacağını sanmıyorum. yazı tipine gelince sizin beğendiğinizi yada benim beğendiğimi bir başkası beğenmiyor o yüzden orijinal bıraktım ama isterseniz font zoomer ile kolayca değiştirirsiniz. kapatma menüsüne istediğiniz simgeleri gelecek sefere ekleyebilirim ilk olarak bunun üzerinde çalışıcam. mesaj bölümünde simge sorunu var demişsiniz ama bende böyle bir sorun yok yazılımı sizlere vermeden birkaç gün kullanıyorum zaten gerekirse yeniden flash atıp deneyin size zahmet

- - - Eklendi - - -

cfwnizi dün yükledim çok beğendim fakat fm radyoyu açarken telefon donuyor 5-6 saniye sonra kendine geliyor mesaj baloncukları renkli olursa 10numara olur ellerinize sağlık
dostum radyoyu aşırı kullanmıyorum ama bende böyle bir sorun yok sonradan yüklemiş olduğun bir mod ya da program sorun yaratmış olabilir sana zahmet tekrar flash atıp dener misin? sorun devam ederse özel mesaj at sana zahmet. mesaj bölümünü de gelecek sefer renkli yaparım bunu da yazıyorum ekleyeceklerim arasına

Cevap için teşekkürler kardeşim cfwyi yükledikten sonra hiçbir mod yüklemedim ki Mesaj baloncuklarını eklediğin için de teşekkürler boş olduğumda tekrar flash atar haber veririm

sezener

Üye
phoenix benim telefonu tanımıyor. Önceki sürümü yüklemiştim ama bunu yükleyemedim sorun neden kaynaklanıyo olabilir? usbyi takıyorum ctrl+r yapıyorum tanımıyor.

CanKartaL

Emekli Yönetici
phoenix benim telefonu tanımıyor. Önceki sürümü yüklemiştim ama bunu yükleyemedim sorun neden kaynaklanıyo olabilir? usbyi takıyorum ctrl+r yapıyorum tanımıyor.

Phoneix in son sürümü mü kurulu? Phoneix ilginç bir program, bugün flash atıyorsunuz yarın telefonu tanımayabiliyor Herhalde yüklediğimiz diğer usb driverlarıyla alakalı olabilir. Son sürümü tekrar kurup tekrar deneyiniz.