c6-01 usb hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
c6-01 usb hatası
selam arkadaşlar

c6-01 devamlı bu hatayı alıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olsunlar

telefonda usb takılı değilken durmadan usb kablosunu cihaza bağlayın usb simgeside durmadan yanım sönüyor

usb portuna sıvı teması olmuş kardeş bekletmeden servise gönder sıvı teması oldu gibi şeylerde deme sakın durdur yere böyle yaptı de benim de c6 01 aldığım da usb portuna sıvı teması olmuştu 2 yada 3 dam la kadar yanlışlıkla senin anlattığının aynısını diyordu bana da

Konu Sahibi
bu gün göndereceğim servise

sıvı ile alakası yok c6-01 lerde bu sorun yok benim arkadaşımın da başına gelmişti. Hatta forumda bi arkadaşta aynı sorundan bahsediyodu. bizim sorunumuz bilgisayardan usb ile müzik atarken oluşmuştu. Flash falan attık ama düzelmedi. Tek çare servise vermek.

Konu Sahibi
bende verdim bakalım ne olacak

ben olabileceği dedim kablo ile ilgisi düşünmüyorum benim tlf ma sıvı temas etti porta ettiği dk dan itibaren usb bağlı ve bağlı değil diyor du ve sürekli usb kablı uyarısı veriyordu ekranda ben servise verdim yaptılar ben olanı söyledim direk sıvı temas la ilgisi yokdemeyin olabiliecekleri söyleyin adama

bendede aynı sorun vardı usb kablosunu taktım bi hata verdi hatırlamyrm nasıl bi hata ydı sonra bidaha çkmadı

benim usb giriş kısmını değiştirmişler servisten yeni geldi telefonum aynı hatayı ben de alıyodum.kesinlikle sıvı teması olmadı zaten garanti dahilinde yaptılar

maklube

Üye
benim usb 2 kere bozuldu 3.kez bozulunca para iadesi alcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...