C6-01 Tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chakal58

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Tavsiye
Yeni bir telefon almak istiyorum. Symbian Anna ya da Android işletim sistemli bir telefon olması benim için önemli. 500-600 lira civarı bir fiyata güzel bir Android cihaz pek göremedim. Fakat C6-01 kamerası, ve işlemci hızı bakımından yeterli ve makul bir telefon. Tavsiye eder misiniz?

flyx

Üye
ezbere konu açma dostum. foruma bi iki gözatsan istediğin cevaptan daha fazlasını alıcaksın...

okitox

Üye
ezbere konu açma dostum. foruma bi iki gözatsan istediğin cevaptan daha fazlasını alıcaksın...
şu kadar cümleyle arkadaşa yardımcı olabilecekken napıcaksın forumda konu var mı yok mu kardeş...

c6-01 benim de kullandığım telefon. 3 hafta falan oldu alalı ve her şeyinden memnunum telefonun. android diye özenmeyin karışık kuruşuk bi sistem (şahsi) nokia'nın menüsü düzenli uygulamaları yeterli.

telefon çok tatlı. biraz ağır ama ben seviyorum ağır telefonu elde emanet gibi durmuyo. anahtarlıkla arkadaşlar ekranını çizmeye çalıştılar çizemediler. malzemesi çok kaliteli. şu ana kadar bi sorununu görmedim. ne takıldı ne resetledi. swype özelliği de geldi telefona mesaj yazmak falan çok güzel. konuşurken ses kalitesi çok iyi. müzik çaları bilenlerin anlayacağı şekilde w810i den daha iyi. (eski telim) yanına güzel bi kulaklıkla 4 yada 8 gb bi hafıza kartı şart. resim kalitesi gündüz süper gece güzel. video zaten hd. çok tatlı bi telefon tavsiye ederim cidden...

gkyrn

Üye

arkadaşım merakımı mazur gör ama telefonunun ekranında anahtarla çizilyor mu denemesini yaptıran nasıl ve neden böyle bşey yaptı gerçekten merak ettim

okitox

Üye
arkadaşım merakımı mazur gör ama telefonunun ekranında anahtarla çizilyor mu denemesini yaptıran nasıl ve neden böyle bşey yaptı gerçekten merak ettim

ben yaptırdım yav bu ekranı çizemezsiniz dedim çizeriz dediler tamam 10 sniz var dedim. 30 ar tl koyduk 5 kişiden. 120 tl karım oldu durduk yerde çizilmedi ekran. cidden çizilmiyor gorilla glass mı neyse ondan dolayı sanırım...

gkyrn

Üye
walla bravo kardeşimben cesaret edemezdim yani.kısa günün karı desenegerçekten kaliteli bi ekranı var demek ki anahtar testiyle onaylandıtelefon genel olarak çok iyi zaten .ah bi de biraz daha hafif ve ince olsaydı

Chn PKR

Üye
Bencede C6-01 güzel bi telefon alalı 1 ay oldu çok şükür hiç bi problem yaşamadım. Ağırlık ve genişlik olayına gelince abartılacak bişeyi yok. Telefonun tek eksik özelliği oto fokus diye düşünüyorum çok yakın çekimlerde verimli değil ama normal ortam şartlarındaki çekimlerine diyecek yok 8 MP ' nin hakkını veriyor diyebilirim
Video çekimi zaten HD kalite =)

53luturk

Üye
Bak kardeşim burdaki yorumların hepsıne katılıyorum bende 1 ay ınceledım we 2 hafta once aldım seni çok iyi anladığım we sırf kafanda soru işareti kalmasın we senın gıbılere yardım etmek ıcın söylüyorum bir gram pişman olmıcaksın 500-600 lıraya bı tel alıcaksan sakın baska tel alma bu tel süperrr. ekran rengı, görünüşü, hıızı, kamerası hele vıdeosu yanı ne dersen herseyıyle 600 lırayı fazlasıyla hak ediyor. sakın kafan androide takılmasın bende cok taktım ama bu telefon herseyıyle yeterr..

Ben matkapla girdim cizilmedi o.O. :P

Tepkiler: doctorrr
kaldırımın ucuna düşürün görün bakalım noluyor cam çizilmez değil çizilmeye karşı dayanıklıdır kırılmaz etmez falan demeyin forumdada kıran çok arkadaşımız oldu vatanda 500 liraya satıyorlardı en son bu fiyata bu telefon bulabileceğinin en iyisidir zaten..

chakal58

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için...

c6 01 den bende memlun olacam bide şarj sorunu olmasa annaya güncelledim şarj dayanmıyor telefona

n000k

Üye
c6 01 den bende memlun olacam bide şarj sorunu olmasa annaya güncelledim şarj dayanmıyor telefona
tekrardan flash ile anna yükle.. o zaman düzelecek.. oviden yüklenen anna ile şarj sorunu oluyor.. tavsiyem flash at.. konular mevcud forumda .. naviden indirerek uğraşamıycam diyorsan burdan dosyalrını direk indir:

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/orjinal-turkey-anna-download-linkleri-545357.html

phoenix ile flash at.. gör bak şarj nasıl düzeliyor..

53luturk

Üye
kardeşim şu flaş atma nedir? we flas atarak nasıl anna yuklenır? en mantıklısı flas atarak mı yüklemek bazı sorunlar oluyormus sanırım en mantıklısı hangısı sızce? ben anlamıyorum pek anlasılır bı sekılde anlatabılırmısınız nasıl anna yuklerm :S tskrler

ates0658

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]arkadaşlar nokia c6 01den nokia mağazayı sildim geri yükleyemedim yükleme başarısız diyor yardımcı okursanız sevinirim[/SIZE][/COLOR]

[COLOR=""][SIZE=""]kablo ile pc ye bağla Ovi suit programından yazılım güncellemeye gir orda telefonun simgesinin yanındaki yazının altında mavi bi yazı var yeniden yükle diye. O işlemi uygula. Telefon en temizinden sıfırlansin. Mağaza falan hepsi düzeliyo. Rehber yedeklemene falan da gerek yok suit kendi yedekliyo[/SIZE][/COLOR]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...