tek_yildiz06
Üye
-
Konu Sahibi
-
3.5g'de çok şarj yer 3g'yi açmışsın üstteki barı aşağıya çek mobil şebeke yazısına tıkla orda 3g veya çift mod yazar onu gsm yap
[ENGİN];4901957' Alıntı:kamera bölümündeki antenlerden kaynaklanıyor olabilir
buda garantısını bozar ozman servıse verıyım[ENGİN];4904402' Alıntı:kameranin olduğu bôlümü çıkarman gerekır
buda garantısını bozar ozman servıse verıyım
[ENGİN];4904555' Alıntı:
garantıyı vıdaları sökünce bozarsın vidalarla bir işin yok senin sadece bataryayı çıkarıp kameranın olduğu kısmı alt yanlardan kaldırıp yavaşca çıkarman ve bataryayı takıp gsm moduna alıp anten kısmını bastırıp şebeke modunu denemen yapamam diyosan servise ver tabiki
dün itibari ile servıse verdım .. talep e sarjı bırgun dayanmıyor ve tel cekmıyor yazdırdım inş hemen gelır bakalım yapabıleceklermı ...
[ENGİN];4908446' Alıntı:
yapamazlarsa direk cıhaz değişimi zaten
hmm anladım bakalım elımıze alalımda telı yapmıslarmı yapmamıslarmı bakarız ... orjın batryası turcll de 150 tl nokıa storda 65 tl ne ıs anlamadım[ENGİN];4908491' Alıntı:onlar ayrı şebeke sorunu olan cihazlar yapılamadığı taktırde cihaz değişimine gider
hmm anladım bakalım elımıze alalımda telı yapmıslarmı yapmamıslarmı bakarız ... orjın batryası turcll de 150 tl nokıa storda 65 tl ne ıs anlamadım
[ENGİN];4929675' Alıntı:anten bölümünü çıkartıp kendin kontrol edebilirdin mesajlarda yazdığım şekilde
yapıldı ama sonuc yıne aynı
anten bölümünü çıkartıp kendin kontrol edebilirdin mesajlarda yazdığım şekilde... bunu yaptım yanı ama sonuc yıne aynı cekmıyor gsmde telefn ayrıca cıkardıgım bolum şimdi oynuyor gıbı sabıt degıl yanı kapagı....[ENGİN];4933213' Alıntı:
yapıldı derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?