c6-01 şebeke modu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
c6-01 şebeke modu
selam .. öncelikle telefonumu bımeks ten aldım internet uzerınden .. 17,06,2012 tarıhınde .. sarjı bırgun dayanmıyor .. gun ıcınde 2 sarja takıyorum .. sonra bataryanın daha uzun gıtmesı ıcın sıtede tarıf edılen yonlendırmelırı yapıtım .. 2 gun oncesınden şebekem gsm deydı .. hatsıza aldım .. hatsızdan sonra genel yapınca tel cekmemeye basladı .. suan telım 3.5 gde calısıyor .. sorun ne olabılır ....

- - - Eklendi - - -

cvp verecek kımse yokmu

[ENGİN]

Üye
kamera bölümündeki antenlerden kaynaklanıyor olabilir

3.5g'de çok şarj yer 3g'yi açmışsın üstteki barı aşağıya çek mobil şebeke yazısına tıkla orda 3g veya çift mod yazar onu gsm yap

Konu Sahibi
3.5g'de çok şarj yer 3g'yi açmışsın üstteki barı aşağıya çek mobil şebeke yazısına tıkla orda 3g veya çift mod yazar onu gsm yap

onu yaptım da zaten gsm de tel cekme meye basladı ... su 3,5 gde sadce cekıyor hatı degıstırdım bır suru hat taktım aynı

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];4901957' Alıntı:
kamera bölümündeki antenlerden kaynaklanıyor olabilir

servisemi gitmesi gerek yanı pek anlamadım

[ENGİN]

Üye
kameranin olduğu bôlümü çıkarman gerekır

tarxhn

Üye
bende niye 3.5g yok en fazla 3g oluyor

[ENGİN]

Üye
buda garantısını bozar ozman servıse verıyım

garantıyı vıdaları sökünce bozarsın vidalarla bir işin yok senin sadece bataryayı çıkarıp kameranın olduğu kısmı alt yanlardan kaldırıp yavaşca çıkarman ve bataryayı takıp gsm moduna alıp anten kısmını bastırıp şebeke modunu denemen yapamam diyosan servise ver tabiki

Konu Sahibi

dün itibari ile servıse verdım .. talep e sarjı bırgun dayanmıyor ve tel cekmıyor yazdırdım inş hemen gelır bakalım yapabıleceklermı ...

Konu Sahibi
[ENGİN];4908446' Alıntı:

yapamazlarsa direk cıhaz değişimi zaten

formlarda okudumda cıhaz degısımını bıraz zor yapıyolarmıs aynı hata dan 3 kere gıtmesı ve oranın verecegı rapor onemlıymıs ..

[ENGİN]

Üye
onlar ayrı şebeke sorunu olan cihazlar yapılamadığı taktırde cihaz değişimine gider

Konu Sahibi
[ENGİN];4908491' Alıntı:
onlar ayrı şebeke sorunu olan cihazlar yapılamadığı taktırde cihaz değişimine gider
hmm anladım bakalım elımıze alalımda telı yapmıslarmı yapmamıslarmı bakarız ... orjın batryası turcll de 150 tl nokıa storda 65 tl ne ıs anlamadım

Konu Sahibi
slm telfon bugun geldı servısten .. tele versıyon guncelmısı yapılmıs sade .. batarya ıle ılgı de tam sarj doldurmadan kulanmayın denılmıs ... sebe konusunda bı ıslem yapılmamıs yıne cıf moda cekıoyr gsm modunda tel cekmıyor ne yapmam gerek

[ENGİN]

Üye
anten bölümünü çıkartıp kendin kontrol edebilirdin mesajlarda yazdığım şekilde

Konu Sahibi
[ENGİN];4929675' Alıntı:
anten bölümünü çıkartıp kendin kontrol edebilirdin mesajlarda yazdığım şekilde

yapıldı ama sonuc yıne aynı

Konu Sahibi
[ENGİN];4933213' Alıntı:
anten bölümünü çıkartıp kendin kontrol edebilirdin mesajlarda yazdığım şekilde... bunu yaptım yanı ama sonuc yıne aynı cekmıyor gsmde telefn ayrıca cıkardıgım bolum şimdi oynuyor gıbı sabıt degıl yanı kapagı....

[ENGİN]

Üye
antenlerde temassızlık olabilir küçük bir sünger yada kagıt koyarak sıkıştırmayı dene üst kapağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...