C6-01 Kullananlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
C6-01 Kullananlar?
Arkadaşlar c6-01 alacağım kvk'dan 655 tl'ye.Bir kaç sorum olacak..
-Kapasitif olduğunu biliyorum da multi-touch var mı n8'deki gibi?
-Önde kamera var mı?
-Symbian Anna versiyonu çıktı mı?
-Daha ucuz alabileceğim bir yer var mı?
-Kompakt telefon nedir?
-Nokia clearblack ekran nedir?

waswar

Üye
Multi-touch, ön kamera var. Yeni versiyon çıktı ama anna olup olmadığını bilmiyorum

hiç düşünmeden al pişman olmazsın. bu arada symbian anna yüklenebiliyor.

pRime.

Üye
Dediklerinin hepsi var. Kompakt dediğin c6-01 gibi küçük kullanışlı telefondur. Clear black ise nokia'nın c6-01, e7, 701, 603 gibi modellerinde kullandığı, daha canlı renkler ve daha fazla parlaklık sağlayan ekran teknolojisidir.

----------Eklendi @ 16:48:03 ---------- Yazıldı @ 16:46:53 ----------

Symbian anna yüklü olanını almanı tavsiye ederim. Alacağın yerde versyon kontrolü yap.

symbian anna yükleme şarjı az gidiyormuş.

Tepkiler: Kingmortall
benimki düzeldi yeminle 1 kere yere düştü 1 2 kerede telefonu ful boş ve kapalı şarj ettim dün akşam 6 da çıkardım şarjdan saat şimdi 18 26 2 diş var

hmm iyi
bende senden duymuştum zaten şarj sorununu

----------Eklendi @ 18:49:28 ---------- Yazıldı @ 18:48:57 ----------

belle yükleniyor mu peki ??

alios33

Üye
Ya bende c6-01 kullanıyorum fakat bi türlü güncelleme yapamıyorum hep sorun veriyor. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz

Konu Sahibi
Birde c6-01'in ekran boyutları 5800 ile aynı demi ,bana daha küçük geldi c6-01???

küçük ekranı ama almanı tavsiye ederim

viyan65

Üye
Ya bende c6-01 kullanıyorum fakat bi türlü güncelleme yapamıyorum hep sorun veriyor. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz

ben geçen gün diyarbakırdan aldım belle yüklü idi ve çok da güzel olmuş belle android e çok benzemiş fakat uygulama sıkıntısı çekiyorum yeni olduğu için mesela divx veya avi oynatıcı yok bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

covar

Üye

arkadaşım c6-01 aldın ve belle yüklü idi ya daha cıkmadı sitelerde belle c6 -01 e hani cıksada bende yüklesem hem sende belle varsa uğraş telefonla herşeyini öğren kurcalamak güzeldir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...