xinvisiblex
Üye
-
Konu Sahibi
-
öncelikle önerileriniz icin tesekkur ederim. Telefonla ilgili biraz bilgim var fakat tam anlamıyla hakim degilim öncelikle bunu söylemek istiyorum. Telefona kullandıgım süre zarfında format adı altındaki hicbir islemi uygulamadım.acıkcası bu konuda biraz çekincem var.galiba en kolay format yolu *#7370#. Bu islemi uyguladıgımda telefonumda o sürecte neler olacak ? Herhangi bir olumsuzlukla karsılasma ihtimalim nedir ? Telefonuma kullandıgım süre zarfındaki güncellemeler ( belle refresh, uygulama güncellemeleri vs..) tekrar gelecekmi ? Yazılım garantisi ile bir sorun olacakmı ? Diger format islemlerinden farkı nedir ? Bu ve buna benzer soruların cevabını alabilirsem , kısacası bu islemi bana ana hatlarıyla anlatabilirseniz. Bu format islemini uygulamayı dusundugum gibi, telefonum icinde bundan sonraki sürecte faydalı olacagını dusunuyorumen basit sekliyle acıklarsanız sevinirim.
Saygılarla..
ben teşekkür ederim umarım işiniz hallolmuştur..Acıklamalarınız ve yardımlarınız icin tesekkür ederim. Bu işlemi deneyecegim sonucunu yazarım buraya
Bu sürecteki yardımlarınız , önerileriniz ve bilgi paylasımlarınız icin tesekkür ederim.Bundan sonraki aşamada yapacagım en dogru hareket galiba KVK'ya göstermek telefonumu.hmm arkadaşom sana tavsyem servis olacak çünkü çok çok nadir olan resetler anlık donmalar hani 40yılın başı hava sıcaklığı bilmem ne vs etkisiyle yada aşırı kullanmaya bağlı olarak gerçekleşmesi doğal şeyler ancak rahatsız edici derecede çok oluyorsa ve formatla geçmiyorsa sıkıntı işlemci ile ilgili oluyo büyük ihtimalle de işlemcinin lehimlenmesi sırasında üretimsel bi sıkıntı hata oluşmuş sen hiç bekleme götür kvk'ya bakılsın eğer sorunlu ise hallederler bnm ufak sorunlardan giden c6-01'ime 4 kez parça değişimi olduğundan 701 ile değişim verildi eğer senin sorununda düşündüğüm gibi ise direk değişim verilir bence ve çok daha iyi olur ancak tavsiye 2 olarak şunu söylemeliyim telefonu verdikten sonra kvk'yı hem siteden takip et ürün durumunu hemde sık sık ara ürününün peşinden koş biraz daha hızlanır işlemlerinelimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık inşallah işin hallolur
Aslında telefonumda Screenlock FX adında bir ekran kilidi programı var.Ve bu programı yükledikten sonra bu olay sık tekrarlamıştı.Programı kaldırıp süreci izlemeye devam edebilirim .arkadaş bende de oluyordu 2 pro dan şüpeleniyordum format attım 2 sini de yüklemedim sorun yok ekran kilit programlarını bide widget bölümünde htc saat widgeti var onu yalnız ekran kilidi diyince tek birinini yükle birden fazla yüklersen kesin çözüm bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?