C6-01 format sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
C6-01 format sorunu
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle sitenize yeni katılmış bulunmaktayım.Eğer konuyu yanlış yerde açtıysam af ola.
Telefonum symbian belle idi. Anna'ya çevirmek için phoenix yazılımıyla format attım. Herşey bitti derken hata verdi ve telefon bi daha açılmadı. Şimdi ne ekran geliyor ne de telefon açılıyor. Sadece güç tuşuna bastığında titriyor. Yeniden formatlamayı denedim ama bu seferde pc görmediği için format atmıyor.
Lütfen yardım edin çok çaresiz kaldım. Hepinizden Allah razı olsun. Foruma kayıt olmadan önce hepinizden yardım almıştım. Çook sağolun...

ANIL

Admin
Tekrar belle sürümü ile flash atmayı denedin mi?

Konu Sahibi
USB görmüyor pc'm . Denememe rağmen hata veriyor.

Konu Sahibi
USB görmüyor . Bunun bi yöntemi var mı? Aksi halde yarın vatan bilgisayara geri götüreceğim...

Konu Sahibi
Burda gösterilenleri uygulayabilmem için telefonun görünmesi gerekiyor.Ama sanki telefon pc'ye hiç bağlı değilmiş gibi oluyor. Yani bu işlemlerin hiç birine başlamıyor. USB girişi takılı değilmiş gibi davranıyor. Önce Bağlantı sesi geliyo sonra kendi kendine yine kopuyo bağlantı... Farklı bi yöntemi var mı yoksa göndericem servise...

Konu Sahibi
Ayrıca dead phone tick'i önce geliyor ardından ben daha tıklamaya yeltenmeden kendi kendine pasifleşiyor.

Konu Sahibi
C6-01 telefonum format sırasında çöktü. Şu an pc bile görmüyor. Bana yardımcı olabilecek kimse yok mu? Bu telefonu nasıl düzeltebilirim? Tekrar formata başlamak istiyorum ama usb görünmüyor. Önce bağlandı sesi geliyor ardından tekrar bağlantı kopma sesi geliyor. Bu durumu kurtarabilecek bi yol var mı ?

Konu Sahibi
Kardeş telefonu pc görmüyor. Anlatabildim mi? PC görmüyor. Bu yüzden dead phone yapamıyorum. Sen kendi bilgilerinle bana yol gösterebilir imisin?

ANIL

Admin
Dead flash işlemini doğru yaptığına emin misin? Options bölümünden kırmızı olan dosyaları sildin mi? İlk olarak usb ile işin yok zaten. Flash başlarken takıyorsun.

Konu Sahibi
Oldu arkadaşlar. Konu kilit. Çook saolun. Dead phone ayarlarını yaptım. Dediğin işlemi yapmamışım. Çooook sağolun. Allah ne muradınız varsa versin. İyiki varsınız...

- - - Eklendi - - -

Bu forumu çook seviyorum.Beni büyük bir masraftan kurtardınız... Çook sağolun.

Tepkiler: ANIL

ANIL

Admin

Rica ederiz

Sorun kalmadığına göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...