aleranol Üye naviden flaşlayın yüksek ihtimalle yazılımda bişi olmuştur.Zaten yazılım yeni diye pek bi özel bilgi bulnduğunu da sanmıyorum. Unutma flaşlarken update software de
naviden flaşlayın yüksek ihtimalle yazılımda bişi olmuştur.Zaten yazılım yeni diye pek bi özel bilgi bulnduğunu da sanmıyorum. Unutma flaşlarken update software de
Batuhan Apatay Üye Ya *#7370# ne oluyor. Soft format mı ? Hard hangisi oluyor ? Pm atabilecek arkadaş var mı bilen ?
Sensation Emekli Yönetici BaTuu '' Alıntı: Ya *#7370# ne oluyor. Soft format mı ? Hard hangisi oluyor ? Pm atabilecek arkadaş var mı bilen ? Genişletmek için tıkla ... Soft
BaTuu '' Alıntı: Ya *#7370# ne oluyor. Soft format mı ? Hard hangisi oluyor ? Pm atabilecek arkadaş var mı bilen ? Genişletmek için tıkla ... Soft
soqrat Üye Arkadaşlar bu Sorun bendede var Ne yapmam Lazım Şimdi Soft Format Attım Olurmu Acaba Bana Sırasıyla ANlatabilecek varmı acaba. ----------Eklendi @ 10:45:35 ---------- Yazıldı @ 10:30:26 ---------- Soft Format attım bluetooth geldi seceneklere
Arkadaşlar bu Sorun bendede var Ne yapmam Lazım Şimdi Soft Format Attım Olurmu Acaba Bana Sırasıyla ANlatabilecek varmı acaba. ----------Eklendi @ 10:45:35 ---------- Yazıldı @ 10:30:26 ---------- Soft Format attım bluetooth geldi seceneklere
burak1011 Üye agalar bende kac gündür deniyorum ama bendede sadecemesajla gönder var her yerde aradım en son burayı buldum çözümü yok mu tmmdır benim sorunda gittti arkadasın biri soft format atınca düzeldi demiş sagol kardeş sayende yaptık düzeldi şükür.
agalar bende kac gündür deniyorum ama bendede sadecemesajla gönder var her yerde aradım en son burayı buldum çözümü yok mu tmmdır benim sorunda gittti arkadasın biri soft format atınca düzeldi demiş sagol kardeş sayende yaptık düzeldi şükür.