yaren_dede Üye Ercanb7272' Alıntı: kardeş öyle yaptım zaten olmadı ki nokıa belle iken oluyordu ama reflesh olunca o dosyaları yüklemiyor Genişletmek için tıkla ... Alttaki linke tıkla konu içinde istediğin uygulamaları bulabilirsin konuyu açan arkadaş öyle diyor http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/first-aid-pack-by-symbianhacker-694980.html
Ercanb7272' Alıntı: kardeş öyle yaptım zaten olmadı ki nokıa belle iken oluyordu ama reflesh olunca o dosyaları yüklemiyor Genişletmek için tıkla ... Alttaki linke tıkla konu içinde istediğin uygulamaları bulabilirsin konuyu açan arkadaş öyle diyor http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/first-aid-pack-by-symbianhacker-694980.html
Ercanb7272 Üye Konu Sahibi o linkteki şeyi indirmeye calıstım ama % 50 olunca iptal oluyor indirme en iyisi flashlamak ama ben bilmiyom
o linkteki şeyi indirmeye calıstım ama % 50 olunca iptal oluyor indirme en iyisi flashlamak ama ben bilmiyom
yaren_dede Üye Ercanb7272' Alıntı: o linkteki şeyi indirmeye calıstım ama % 50 olunca iptal oluyor indirme en iyisi flashlamak ama ben bilmiyom Genişletmek için tıkla ... flash için arkadaşlar yardımcı olur ama o linki indiriyorum şimdi parçalayım siteye upload ederim
Ercanb7272' Alıntı: o linkteki şeyi indirmeye calıstım ama % 50 olunca iptal oluyor indirme en iyisi flashlamak ama ben bilmiyom Genişletmek için tıkla ... flash için arkadaşlar yardımcı olur ama o linki indiriyorum şimdi parçalayım siteye upload ederim
[ENGİN] Üye Ercanb7272' Alıntı: o linkteki şeyi indirmeye calıstım ama % 50 olunca iptal oluyor indirme en iyisi flashlamak ama ben bilmiyom Genişletmek için tıkla ... tam flash işini bilenlerin arasındasın biri yardımcı olur sana
Ercanb7272' Alıntı: o linkteki şeyi indirmeye calıstım ama % 50 olunca iptal oluyor indirme en iyisi flashlamak ama ben bilmiyom Genişletmek için tıkla ... tam flash işini bilenlerin arasındasın biri yardımcı olur sana
OttomaN TigeR Üye yaren_dede' Alıntı: flash için arkadaşlar yardımcı olur ama o linki indiriyorum şimdi parçalayım siteye upload ederim Genişletmek için tıkla ... Ben hiç inderemiyorum Bahadır o yine %50 indirmiş
yaren_dede' Alıntı: flash için arkadaşlar yardımcı olur ama o linki indiriyorum şimdi parçalayım siteye upload ederim Genişletmek için tıkla ... Ben hiç inderemiyorum Bahadır o yine %50 indirmiş
ANIL Admin Ercanb7272' Alıntı: nasıl flash atacam kardeş yardımcı olurmusun Genişletmek için tıkla ... Flash atmaya karar verdiysen, Konudan phoenix2012 ve navifirm1.7 programlarını indir. Ondan sonra bana özelden mesaj atarsın. http://www.maxicep.com/symbian-3-si...nlemek-icin-tum-programlar-burada-689292.html
Ercanb7272' Alıntı: nasıl flash atacam kardeş yardımcı olurmusun Genişletmek için tıkla ... Flash atmaya karar verdiysen, Konudan phoenix2012 ve navifirm1.7 programlarını indir. Ondan sonra bana özelden mesaj atarsın. http://www.maxicep.com/symbian-3-si...nlemek-icin-tum-programlar-burada-689292.html
yaren_dede Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ben hiç inderemiyorum Bahadır o yine %50 indirmiş Genişletmek için tıkla ... ben indirdim ama bir kısmını upload edeyim buraya boyutları yüksek Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
OttomaN TigeR' Alıntı: Ben hiç inderemiyorum Bahadır o yine %50 indirmiş Genişletmek için tıkla ... ben indirdim ama bir kısmını upload edeyim buraya boyutları yüksek
Ercanb7272 Üye Konu Sahibi baglantım agır o pragramları indirine kadar 2 saati bulur 2 saat sonra görüşmek üzere artık nokıa telefon almıyacam ömrümü yedi
baglantım agır o pragramları indirine kadar 2 saati bulur 2 saat sonra görüşmek üzere artık nokıa telefon almıyacam ömrümü yedi
yaren_dede Üye yaren_dede' Alıntı: ben indirdim ama bir kısmını upload edeyim buraya boyutları yüksek Genişletmek için tıkla ... dostum bak bakalım işine yarayan varmı - - - Eklendi - - - 3. sayfada
yaren_dede' Alıntı: ben indirdim ama bir kısmını upload edeyim buraya boyutları yüksek Genişletmek için tıkla ... dostum bak bakalım işine yarayan varmı - - - Eklendi - - - 3. sayfada
Ercanb7272 Üye Konu Sahibi flash atmıyı deniyecem dedigin dosyaları indiriyorum - - - Eklendi - - - kardeşim indirdim bundan sonra ne yapacam
flash atmıyı deniyecem dedigin dosyaları indiriyorum - - - Eklendi - - - kardeşim indirdim bundan sonra ne yapacam