pendikli_ugur
Üye
Buna Bak Daha Denemedim Ben En Kısa Zamanda Bende Deneyecem Trackları İndir Oyunu İndirirsen Çalıştırmaz http://www.maxicep.com/symbian-s60v...raging-thunder-5-track-for-5800-a-299254.html
önce opda da sertıfıka alman lazım. sonra sertıfıkan gelınce just hack it ile hackleyebılırsın.olmuyor. Arkadaşlar sertifika hatası veriyor. C5 hackleme çıktımi çıktıysa mesaj yolu ile konuyu gönderebilirmisiniz rica etsem.
daa kardeş bn bunu nasıl kurcm tel heckleme fln var bn teli nasıl heckliycegimide bilmiorm ki
bn oyunuda hafıza kartına atmıştım
olmuyor. Arkadaşlar sertifika hatası veriyor. C5 hackleme çıktımi çıktıysa mesaj yolu ile konuyu gönderebilirmisiniz rica etsem.
Arkadaşım sağol yukledım güzelmiş.Hatta butun forum yararlansın diye konu açtım .SağolTesadüfen 2 sensorlu oyun buldum sizinle paylaşmak istedim
c5-03te sorunsuz calıştı,sertifika istemiyor...
Labyrinth
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sky Force
oyunu kurduktan sonra options'tan type : accel yapınca sensor oluyor.
iyi eglenceler
Tesadüfen 2 sensorlu oyun buldum sizinle paylaşmak istedim
c5-03te sorunsuz calıştı,sertifika istemiyor...
Labyrinth
Sky Force
oyunu kurduktan sonra options'tan type : accel yapınca sensor oluyor.
iyi eglenceler
Ben klasörünü bulamadım oyunu hafıza kartına kurduysan hafıza kartını bilgisayara tak o zaman private klasörunu görür ordan oyunun dosyası hangisi ise oraya at
eyw kardeş hallettmhafıza kartını dierk bağladım tüm gizli klasörler çıktı ortaya
eyw kardeş hallettmhafıza kartını dierk bağladım tüm gizli klasörler çıktı ortaya
Bunu biliyorum sitede de vardı zaten sağol .Arkadaşlar bi müjdem daha var artık telefonumuzu webcam olarak pc'ye bağlayabiliyoruz forumda karışık yerlere yazmak istemedim burdan yazıyorum
Kulllanabilmek için Nokia Pc Suite yada ovi Suite kurulu olması lazım
Bu tele kurulacak proğram
Bu da pc'ye
Bu da resmi proğramın sayfası
Kurduktan sonra ikisinide açarak kullanabilirisiniz.
Kolay Gelsin..
Başlık açarken kaynak olarak beni gösterirseniz sevinirim...
Sevindim Hangi Klasör Söylesene Bizde Yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?