[C5-03] Revolve CFW v23.0.015 Latin Moon Gold FinaL [16.09.2012]

Konu Sahibi
Orjinal dosyaları daha önce indirmediysen gerekli tabi. Ondan snra grekli değil.

hocam bn bunu kurunca garanti bitermi vede kurdm diyelim beyenmedim tekrar nasil ofwye dncez

Konu Sahibi
Dead flash a tıkladıktan sonra dosyaları değiştirmeden direk flashlıcaksın. Garanti normalde devre dışı kalıyor ama yapıyolar yinede tamir laf olsun diye o

bu hatayı alıyorum yardım edin

abi bu hatayi aliyorum sorun nedir

Çok güzel olmuş. Ama mesajlardan eposta kaldırılmış. Acaba bunu geri getirebilecek bir rompatcher yaması varmı? Yada başka bir yolu varmı?

slowfood

Üye
Üstad tekrar merhaba. Bugün tarihi 19.01 ve cfw hiçbir sorun yaratmadan hala kullanılıyor. Ancak bir sorum olacak. Acaba ses komutlarını tekrar yükleyebileceğimiz bir rofs dosyası tarzı birşey mümkün mü? Yoksa cfw yi baştan mı editlememiz gerekli? Cevaplar için teşekkürler...

Konu Sahibi

Merhaba. Ses komutları malesef kaldırıldı CFW yi tekrar editlemek gerekiyor. Bunu boş bir zamanımda halledip sana özelden yeni rofs2 yi link olarak veririm

Tepkiler: slowfood

LasTRusH

Üye
Bütün konuları didik didik ettim sanırım eski olmasına rağmen hala en iyisi bu . Teşekkürler

By_Burky

Üye
Şu an kullanıyorum, harika bir şey. Eline, emeğine sağlık!

kral1515

Üye
navifrim hata veriyor ne yapmam lazım

bünyes

Üye
evet bende de hata veriyor navifirm support u kapatmış diye duydum başka nerden yapılır bu

- - - Eklendi - - -

ben şu dosyayı (RM-697_23.0.015_prd.core) navifirm olmadan bir internet sitesinden indirdim masa üstünde duruyor şimdi ne yapacağım çözemedim yada bu dosya navifirm den indirilenlerle aynı mıdır

Bunun tıpkısını 5800 'a yapamıyozmu çok acil !