C5-03 Mesaj sorunu çözümsül kaldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gobbels

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 Mesaj sorunu çözümsül kaldım
Gelen kutusunda isimler değilde numaralar çıkıyor belki dedim sürümdendir güncelledim geçmedi şimdide tel hacklenmiyo mesajlarda aynı kaldı "iki ucu insan dışkılı deynek" oldu bir yardım lütfen daha yeni aldım telefonu

fbrdwn

Üye
telefonuna antivirüs proğramı kurduysan ondan olabilir

'Patron

Üye
evet kaspersky falan sorunlu olabilir. varsa sil.

eğer numalar iki isimle kayıtlı ise isim görünmez numara görünür misal bi numarayı hem ömer hemde kanka diye kaydettiysen numara görünür eğer bütün isimlerde aynı şey oluyosa bi fikrim, bilgim yok malesef

gobbels

Üye
    Konu Sahibi
kaspersky vardı silip cevabı yazıcam

----------Eklendi @ 23:11:37 ---------- Yazıldı @ 23:06:30 ----------

silemedim KMS 9 yüklüydü uygulama yöneticisine geldim kaldır dedim evet dedim silinemiyor dedi ekranda kırmızı çizgiler oluştu yan yan sonra bir tane dik mavi çizgi kapandı yeniden açıldı gene denedim aynısı oldu nasıl siilicem programı ?

KMS ye Gir Korumayı Kapat Daha Sonra Kaldır

PureFood

Üye
Bu antivirüsler telefonlar için çok sorunlu bende Netqin yüklemiştim zor kaldırdım. EMS en güzeli. Ama bişey bulduğu yok

'Patron

Üye
Bu antivirüsler telefonlar için çok sorunlu bende Netqin yüklemiştim zor kaldırdım. EMS en güzeli. Ama bişey bulduğu yok
Cep Virus Prog gerek yok zaten.Boşuna yer. yılda 1kere zorla vırus bulaşır ondada çek formatı tamamdır.

'Patron

Üye

Aynen
Daha telefonuma hiç format atmadım. 7 Aydır ne hard ne soft. Allah uzak tutsun beni onlardan .
ben hafıza kartı aldım o nedenle i soft çektım okadar. soft iyi olur yav telefon nefes alır. arada çek

Aynen
Daha telefonuma hiç format atmadım. 7 Aydır ne hard ne soft. Allah uzak tutsun beni onlardan .

Bu Benim Kaçıncı Formatım Canım Sıkıldıkça Format Atıyorum Hem Bilgisayara Hem Telefona. Eski Bilgisayarın Harddiskini Böyle Yaktım Ama Son Bi Daha Atmayacam

PureFood

Üye

ben hafıza kartı aldım o nedenle i soft çektım okadar. soft iyi olur yav telefon nefes alır. arada çek

Neler siliniyor telefondan nefes aldırtıyom zaten Ramblow mevcut bide Jbak mıdır nedir onu yüklücem tamam

----------Eklendi @ 20:02:28 ---------- Yazıldı @ 20:02:13 ----------

Bu Benim Kaçıncı Formatım Canım Sıkıldıkça Format Atıyorum Hem Bilgisayara Hem Telefona. Eski Bilgisayarın Harddiskini Böyle Yaktım Ama Son Bi Daha Atmayacam

Neler siliniyor telefondan nefes aldırtıyom zaten Ramblow mevcut bide Jbak mıdır nedir onu yüklücem tamam

----------Eklendi @ 20:02:28 ---------- Yazıldı @ 20:02:13 ----------

Jbak Taskmanı Yükle Güzel Uygulama Gereksiz Uygulamaları Seçiyorsan O Sonlandırıyor İstersen Başlangıçta Kapatıyor

PureFood

Üye

Jbak Taskmanı Yükle Güzel Uygulama Gereksiz Uygulamaları Seçiyorsan O Sonlandırıyor İstersen Başlangıçta Kapatıyor

Başlangıçta kapatsın ya o zaman yükleyem bi.
Her açılışta saat işlem kaydı mesajları sonlandırmaktan sıkıldım.

Başlangıçta kapatsın ya o zaman yükleyem bi.
Her açılışta saat işlem kaydı mesajları sonlandırmaktan sıkıldım.

Iyi olur şunu da deyim de o işlem kaydını falan yine de açıyor ama sonradan kendisi kapatıyor açılışta sonlandır deyince

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...