C5-03 alt kasa çatladı bakın lütfen!

celatx

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 alt kasa çatladı bakın lütfen!
Telefonu yeni aldım bir gün neden olduğunu anlayamadığım bir çatlak oluştu ve her gün daha ilerliyor kapak gibi değiştirilse yeni kapak alırım fakat değişmeyen alt kısımda ve telefonu kangurum.com dan aldım garantiye gönderme esnasında yolda kayıbolur telefon diye korkuyorum önereceğiniz birşey varmı

celatx

Üye
    Konu Sahibi
internette aradım 3 kişinin daha başına aynı sorun gelmiş heralde arka kapak açılıp kapatılırken oluyor

Nokia'nın her modelinde de sorun çıkmaya başladı.

Utku

Üye
ısıdan olmuş sanki

Starsley

Klasik nokia sorunları

telefonun disbirtörü nedir söyle yardımcı olalım kvkmı genpamı doramı telpamı ?

Buradan yaşadığın yere en yakın Dora teknik servisini bul.

Olmassa burdan öneri şikayet formu doldur.Telefonu internetten aldığını Dora disbirtörlü olduğunu ve sana defolu geldiğini yaz.

Hiç olmadı müşteri hizmetlerini ara ve sorunu anlat onu sana satan internet sitesi garantisiyle uğraşmaz garanti tamir işleriyle disbirtör'ü olan şirket ilgilenir.Al buda müşteri destek hattı.
Telefon 0216) 469 40 60

şaka gibi ama aynı yerde aynı boyda bendede çatlak var

arkadşlar aynı sorun bendede oldu arka kapağı açarken çatladı 1 cm kdr bi çtlak war ne yani hiç açmyalım mı arka kapağı

seiko_87

Üye
Arkadaşlar ben de bir hafta önce aldım telefonu. Hiçbir darbeye maruz kalmadığına eminim. Bu konuda özellikle çok dikkat ettim. Fakat arkadaşların da bahsettiği gibi benim telefonun da alt kasasında çatlak oluştu. Bunun üretim hatası olduğunu düşünüyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar telefonu bir hafta önce aldım. Herhangi bir darbeye maruz kalmadığında eminim. Ama alt kasasında çatlak oluştu. Bunun üretim hatası olduğunu düşünüyorum. Telin KVK garantisi var. Garantiye göndermeyi düşünüyorum. Bir önerisi olan var mı?

celatx

Üye
    Konu Sahibi
kvk bulunduğun şehirde varsa götür fakat yoksa sana kalmış ben göndermedim benimki doralıymış kargo ile gönderme olunca çatlayan yeri biraz temizleyip japon ile yapıştırdım

Starsley

Bu baya yaygın bir sorun

onderche

Üye
gecmis olsun arakdaslar demekki bu modelinde hasas noktası orsaymıs

5 gün öncealdığım nokia c5-03 siyah telefonuun alt kısmında 1 cm uzunluğunda bir çatlak oluştu. düşürmediğimdemn ve hor kullanmadığımdan eminim. aynı sorun türkiyede ve yırt dışın da var. nokia sitesinin from sitesinde de kırık çatlak resimleri mevcut. bakalım nokia ne yapacak. gerçi bir şey yapacağını sanmıyorum ama...

seiko_87

Üye
Bende de aynı sorun vardı. Yani alt kasada benim kullanımımdan bağımsız olarak çatlak oluşmuştu ve servise gondermiştim.
Telefonum servisten geri geldi. İnanamadım ama alt kasayı değiştirmişler.
Telefonu aldığım yere teslim ederken servis elemanının yazdığı sorun ifadesi şu şekildeydi: 'ALT ÇITADA ÇATLAMA VAR'
Telefonla beraber KVK'dan dönen kağıtta yazan cevabı paylaşmak istiyorum: 'Arızalı olan mekanik parça değiştirilerek onarım tamamlanmıştır'
Telefonu KVK'ya göndermediyseniz gönderin ve şansınızı deneyin derim. Eğer onarım sağlanmazsa o zaman tüketici hakkınızı arayın.
Umarım bu sorunu yaşayan herkesin telefonunu onarırlar.

Arkadaşlar aynı sorun benim telde de var galiba bu telin kronik sorunu bu

hoss

Üye
rezalet yaa çok gecmiş olsun

arkadaşlar bendede c5-03 var şimdilik bir sorun yok ama yorumları okuduktan sonra ben o çatlayan kapağın siyah gri ,yeşil ve mavi renklerini bir çin sitesinden getirtdim elimde tutuyorum hemde fiyat uygun garantiyle uğraşacağıma elimde bekletirim çatlarsa eğer istediğim rengi takarım