BÜYÜK İslami Kitaplar Başka yerde görmedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nizam

Üye
kardeşim bu sayfayı görüpte teşekkür etmemek doğru değil Benden size sevgiler selamlar teşekkürler

Tepkiler: kendir

nizam

Üye
Kardeşim sana çok teşekkürler hayirli bir iş yapmişin ellerine sağlik

sura1988

Üye
Bismillahirrahmenirrahim
Selamün aleykum kardeşim güzel çalışma ama birde mektubat i rabbaniyide yaparsan çok sevinirim.

sbta

Üye
teşekkürler az teşekkür edilmesinin sebebi teşekkür butunu yok galiba o yüzden

Konu Sahibi
sizdende Allah Razı Olsun kardeşlerim abilerim dua edin yeter

Konu Sahibi
Selamun aleyküm eskiden ücretsiz Kuran programı vardı. Bi kardeşimiz resimlerini düzenlemiş. http://www.maxicep.com/android-islami-uygulamalar/hayrat-nesriyat-kuran-i-kerim-v2-9-a-740912.html bu konuda.FAKAT EKRANA TAM SIĞMIYORDU.bende biraz daha photoshopladım.ÇERÇEVELERİ KALDIRDIM YAZILAR BÜYÜDÜ.BİRAZ RENGİNİ AÇTIM. inşaAllah Kuran okumanıza vesile olurum.

SON HALİ ELHAMDÜLİLLAH ÇOK GÜZEL OLDU .

DÜZENLİDİĞİM İLK HALİ

DOWNLOAD

ALLAH razı olsun bilader.tam aranan kitaplar Artık telif hakkı için ahirette karşimiza dikilirlerse seni soyleycez.

- - - Eklendi - - -

ALLAH razı olsun bilader.tam aranan kitaplar Artık telif hakkı için ahirette karşimiza dikilirlerse seni soyleycez.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

hufqks

Üye
kardeşim ALLAH razsı Olsun

jumpjet

Üye
Allah razı olsun,artık devamı gelir inşallah

İnsallah okuyup uygulariz rabbim hepimize iman nasip etsin

rkap

Üye
allah razı olsun kardeş çok işime yaradı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...