OttomaN TigeR Üye Türe' Alıntı: Sinavim var bana dua edin en hayirlisindan Genişletmek için tıkla ... Allah zihin açıklığı versin inşallah hayırlı bir sonuç olur.
Türe' Alıntı: Sinavim var bana dua edin en hayirlisindan Genişletmek için tıkla ... Allah zihin açıklığı versin inşallah hayırlı bir sonuç olur.
MrTech Üye aynen doktor ve edebiyat şiir var ezberleyemıyorum ya muhammed abimızin yeri ankara etimesgut çıkmış
MasteLaa Üye Okula gitmeden Tarık abimi kırmamak adına bir uğrayayım dedim daha yeni gördüm burayı da
Türe Üye MasteLaa' Alıntı: Okula gitmeden Tarık abimi kırmamak adına bir uğrayayım dedim daha yeni gördüm burayı da Genişletmek için tıkla ... Kardo nabuun bea sesin solugun cikmiyo
MasteLaa' Alıntı: Okula gitmeden Tarık abimi kırmamak adına bir uğrayayım dedim daha yeni gördüm burayı da Genişletmek için tıkla ... Kardo nabuun bea sesin solugun cikmiyo
MasteLaa Üye Türe' Alıntı: Kardo nabuun bea sesin solugun cikmiyo Genişletmek için tıkla ... Kardo edebiyat oldu 98 aldım en yüksek notu Sevinçliyim
Türe' Alıntı: Kardo nabuun bea sesin solugun cikmiyo Genişletmek için tıkla ... Kardo edebiyat oldu 98 aldım en yüksek notu Sevinçliyim
Türe Üye MasteLaa' Alıntı: Kardo edebiyat oldu 98 aldım en yüksek notu Sevinçliyim Genişletmek için tıkla ... Why Hi One Why Ben de edebiyatı iyi yapıyorum bu sene zevkli de
MasteLaa' Alıntı: Kardo edebiyat oldu 98 aldım en yüksek notu Sevinçliyim Genişletmek için tıkla ... Why Hi One Why Ben de edebiyatı iyi yapıyorum bu sene zevkli de
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Kardo edebiyat oldu 98 aldım en yüksek notu Sevinçliyim Genişletmek için tıkla ... 10. sınıfta 45 45 46 almıştım en kötü dersimdi
MasteLaa' Alıntı: Kardo edebiyat oldu 98 aldım en yüksek notu Sevinçliyim Genişletmek için tıkla ... 10. sınıfta 45 45 46 almıştım en kötü dersimdi
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: 10. sınıfta 45 45 46 almıştım en kötü dersimdi Genişletmek için tıkla ... Bizim okulda pek yüksek not alan olmaz hocalar anadolu lisesi ayağına kazık soru sorarlar Bu sefer enteresan oldu ama iyi çalışmıştım Dediğimiz gibi yüksek alırsak biz aldık düşük alırsak hoca verdi - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Why Hi One Why Ben de edebiyatı iyi yapıyorum bu sene zevkli de Genişletmek için tıkla ... Geometri var perşembe günü hadi bakalım
Pondusss' Alıntı: 10. sınıfta 45 45 46 almıştım en kötü dersimdi Genişletmek için tıkla ... Bizim okulda pek yüksek not alan olmaz hocalar anadolu lisesi ayağına kazık soru sorarlar Bu sefer enteresan oldu ama iyi çalışmıştım Dediğimiz gibi yüksek alırsak biz aldık düşük alırsak hoca verdi - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Why Hi One Why Ben de edebiyatı iyi yapıyorum bu sene zevkli de Genişletmek için tıkla ... Geometri var perşembe günü hadi bakalım
Türe Üye Bizim de yarın ing. çarşamba edebiyat perşembe geometri cuma neydi ki kimya quizi + perşembe biyoloji quizi
Bizim de yarın ing. çarşamba edebiyat perşembe geometri cuma neydi ki kimya quizi + perşembe biyoloji quizi
MasteLaa Üye Türe' Alıntı: Bizim de yarın ing. çarşamba edebiyat perşembe geometri cuma neydi ki kimya quizi + perşembe biyoloji quizi Genişletmek için tıkla ... O ne yahu yuh be Kardom itü yü veya istanbul'u istiyorsak katlanacaz
Türe' Alıntı: Bizim de yarın ing. çarşamba edebiyat perşembe geometri cuma neydi ki kimya quizi + perşembe biyoloji quizi Genişletmek için tıkla ... O ne yahu yuh be Kardom itü yü veya istanbul'u istiyorsak katlanacaz