The East
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yanda yazan note 2 nerde bide e7-00 n97 gibimi duruyor laptop bilgisayar gibimi
Evet bildiğim kadarıyla Nokia'nın E7-00 ile N97'si aynı şekilde klavyeye sahip
o note 2 olayı şöyle ki : Nokia E7-00'den Note2'ye geçeceğim anlamında öyle yazıyor
Benim çok fazla ama ya
Nokia 3210 ile başladım.
Nokia 3510:
Nokia 5210 su geçirmez diye suya attığım ve sonra hoparlörü bozulan telefonum
Siemens C65 Benim ilk kameralı telefonum ve bu telefonu o günün şartlarına göre çok sevmiştim gerçek ses vardı
Nokia 3200:
Nokia 5800 aldım uzun bir süreden sonra :
Nokia N97 aldım 2011 Haziran ayları sanırımYaptıgım en büyük hataydı diyebilirim pişman etti
Nokia x6:
Nokia c6-01 en memnun kaldığım telefonlardan birisi:
Ve android zamanı Galaxy s2
En son canavarım buda
biraz fazla oldu ama daha ismi aklıma gelmeyen bir sürü model geçti elimden kimisi 1 ay kimisi 1 hafta kaldı elimde ben sadece uzun kullandıklarımı yazdımkonu için teşekkürler
Devrim yapacaksın yani kendineEvet bildiğim kadarıyla Nokia'nın E7-00 ile N97'si aynı şekilde klavyeye sahip
o note 2 olayı şöyle ki : Nokia E7-00'den Note2'ye geçeceğim anlamında öyle yazıyor
Ne olduanladım
- - - Eklendi - - -
Ve android zamanı Galaxy s2
En son canavarım buda
biraz fazla oldu ama daha ismi aklıma gelmeyen bir sürü model geçti elimden kimisi 1 ay kimisi 1 hafta kaldı elimde ben sadece uzun kullandıklarımı yazdımkonu için teşekkürler
Devrim yapacaksın yani kendineben C6 dan S2 ye bi geçtim devrim oldu Sonrası malum s3
- - - Eklendi - - -
Ne oldu
Hehe ben daha Android'in tadına bakamadım yaw
- - - Eklendi - - -
Aynen öyle Devrim mi olur bu Darbe mi olur bilememama o note 2 benim olacak o kadarrr
ben geçtim andoride ama ben donanımı iyi cihazla başladıgım için kötü yanlarını bilmiyorum bizim arkadas ace aldı pişman nokia ya dönecem diyor ben hiç androidden pişman olmadım ama dediğim gibi donanım iyi olunca problem yok
S3'üm arıza verdi hoparlörden garantiye gönderdim 3 günde geldi ses kalibrasyonu yapılmıs sorun düzelmemiş tekrar yolladım bugün3 gün nasıl geçicek
valla ben aceyi alıyorum elime magazada bir uygulama buluyorum yükle diyorum o an zaten beni maf ediyor sanırım s3 e alıştıgım için olsa gerekben ace den memnunum ıcs rom u attım bide hafıza kartında yer az o yüzden yeni hafıza kartı alcam swap alanıyla ram ı 1 gb ye çıkarcam
Ben öyle yaptım işteGeçmiş olsun ben 3 hafta önce 3.kez servisten aldım E7'miher 2buçuk 3 ayda bir servise gidiyor askere gitmeyecek olsan acımaz o parayı bayılır alırdım note 2'yi düşünsene Nokia E7-00'den Note 2'ye hacı murattan inip mercedes'e binmek resmen yaaa
valla ben aceyi alıyorum elime magazada bir uygulama buluyorum yükle diyorum o an zaten beni maf ediyor sanırım s3 e alıştıgım için olsa gerek
- - - Eklendi - - -
Ben öyle yaptım işteC6-01 de aynı sen gibi 2 ayda bir garantiye giderdi toplam 6 kez sanırım 1 sene içerisinde bir seferinde 35 günde geldi Ama en son garanti kasa ekran ve anakartı değiştirdi yolladı sıfır gelmişti tel
S3'e gelince yolladığım telefoncunun suçuzil sesi cızırtılı geliyor yazdı müzik yaz dedik zil seslerinde problem yokki müzik çalarda çalan bütün müziklerde sesin fazlalaştııgı kısımlarda hoparlörden duyulması zor ama rahatsız edici ses geliyor Mecburen 2.kez yolladım ama çok çabuk geliyor bunun servisinden max 5 gün diyor adam.
internet paketi alırsın sadece google playdan indirirsin sadece ücretli güzellerin apksini bulursun o kadar
wifi ile çok hızlı çeker dosyaları hepsinin apksını kur dosyaları indirme ama bi wifi bul hepsini bir günde çekinternet paketi mi ben ayda Standart 4GB kullanıyorum E7 ile yaw Note2 ile en az 8GB almam lazım
wifi ile çok hızlı çeker dosyaları hepsinin apksını kur dosyaları indirme ama bi wifi bul hepsini bir günde çeken mantıklısı bu
Benimde symbian dan tek aradıgım şey;mesela facebook a giriyorum,maxi ye giriyorum birde oyun açtım mı arkaplana atılanlar kapanıyor zamanla symbianda daha iyiydi uygulama geçişi asla kapatmazdı bunda en ufak ram dolmasında kapatıyor.
Mesela hiç bir uygulama çalışmazken bir oyun açıyorum oynuyorum dur diyorum ekranın ışıgını az açim menüye giriyorum ekranı açıyorum oyunu arka plana atıyorum tabi,sonra oyuna dönüyorum çoktan kapanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?