Bütün Telefonlarınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The East

Üye
    Konu Sahibi
Bütün Telefonlarınız
Aldığınız ilk telefondan bugüne kadar olanı sıralarmısınız öylesine bir konu açim dedim bu aklıma geldi neyse ben başlıyim

Markasını bilmiyorum (zaten internetten bunu buldum buna benziyor maviydi Ormanda kaybetmiştim )

Motorola c115 (hala evde)

Nokia 2100 (kayıp arkasında 2100 yazıyor oraya resmimi koymuştum )

Siemens c65 (teyzeme vermiştim )

Samsung d500 (duruyor batarya bozuk internetten oyun indircem diye 600 kontör (o zaman tabi) borcum vardı hat kapanınca borç falan kayboldu)

Samsung c3510 (duruyor hala jar oyunları yüklüyorum )

Ve Son Samsung Galaxy Ace (bunu kullanıyorum ICS yüklü android telefon istiyordum bir kişinin düğünü vardı birisinde bunu görmüştüm gidip aldım )

İlk telefonum Samsung J700 ( Telefon kullanmayı bu telefonda öğrendim. )
Daha sonra
Samsung U900 aldım ama J700'den pekte bi artısı yoktu. Kamerası iyiydi ve ekranı büyüktü ayrıca daha çok renk içeriyodu.
İlk dokunmatik deneyimimi yaşadığım telefon
Samsung Monte S5620 oldu.
Monte bozulunca bir süre
6600 kullandım
İlk QWERTY klavyeli telefonum
Nokia E71 oldu.
E71'den sıkıldıktan sonra telefonu değiştirdim ve şuan kullanmakta olduğum telefon
Nokia 603.

Tepkiler: xone0x

nimeemin

Üye
s-
sony ericsson c903
samsun galaxy wonder

Nokia 6100 (Cihazın son halini gösterme imkanım olsa yemin ederim ki bu telefon olamaz derdiniz o derece vahimdi son hali ):

Nokia 6070 (halen duruyor tertemiz)

Nokia N73 (Güzeldi ama çok çileden çıkardı beni ) :

Nokia E71 (çalıntı çıkmasından başka sorunu yok bu garibanın hala emniyetle uğraşmaktayın ) :

Nokia E7-00 (şuan kullanmakta olduğum cihazdır hakkını vermek lazım taş mübarek taaaaş ) :

The East

Üye
    Konu Sahibi
Yanda yazan note 2 nerde bide e7-00 n97 gibimi duruyor laptop bilgisayar gibimi

Yanda yazan note 2 nerde bide e7-00 n97 gibimi duruyor laptop bilgisayar gibimi

Evet bildiğim kadarıyla Nokia'nın E7-00 ile N97'si aynı şekilde klavyeye sahip

o note 2 olayı şöyle ki : Nokia E7-00'den Note2'ye geçeceğim anlamında öyle yazıyor

TeAmo42

Üye
Benim çok fazla ama ya
Nokia 3210 ile başladım.

Nokia 3510:

Nokia 5210 su geçirmez diye suya attığım ve sonra hoparlörü bozulan telefonum

Siemens C65 Benim ilk kameralı telefonum ve bu telefonu o günün şartlarına göre çok sevmiştim gerçek ses vardı

Nokia 3200:

Nokia n80 takozda olsa n73 de wlan yoktu o zamanlar bende vardı havası baskaydı bizim buralarda bedava internet diyorduk o zamanlar

Nokia 5800 aldım uzun bir süreden sonra :

Nokia N97 aldım 2011 Haziran ayları sanırım Yaptıgım en büyük hataydı diyebilirim pişman etti

Nokia x6:

Nokia c6-01 en memnun kaldığım telefonlardan birisi:

Ve android zamanı Galaxy s2

En son canavarım buda

biraz fazla oldu ama daha ismi aklıma gelmeyen bir sürü model geçti elimden kimisi 1 ay kimisi 1 hafta kaldı elimde ben sadece uzun kullandıklarımı yazdım konu için teşekkürler

The East

Üye
    Konu Sahibi
Evet bildiğim kadarıyla Nokia'nın E7-00 ile N97'si aynı şekilde klavyeye sahip

o note 2 olayı şöyle ki : Nokia E7-00'den Note2'ye geçeceğim anlamında öyle yazıyor

anladım

- - - Eklendi - - -

Hehe ben daha Android'in tadına bakamadım yaw

- - - Eklendi - - -

Devrim yapacaksın yani kendine ben C6 dan S2 ye bi geçtim devrim oldu Sonrası malum s3

- - - Eklendi - - -

Ne oldu

Aynen öyle Devrim mi olur bu Darbe mi olur bilemem ama o note 2 benim olacak o kadarrr

TeAmo42

Üye
Hehe ben daha Android'in tadına bakamadım yaw

- - - Eklendi - - -

Aynen öyle Devrim mi olur bu Darbe mi olur bilemem ama o note 2 benim olacak o kadarrr
ben geçtim andoride ama ben donanımı iyi cihazla başladıgım için kötü yanlarını bilmiyorum bizim arkadas ace aldı pişman nokia ya dönecem diyor ben hiç androidden pişman olmadım ama dediğim gibi donanım iyi olunca problem yok
S3'üm arıza verdi hoparlörden garantiye gönderdim 3 günde geldi ses kalibrasyonu yapılmıs sorun düzelmemiş tekrar yolladım bugün 3 gün nasıl geçicek

The East

Üye
    Konu Sahibi
ben ace den memnunum ıcs rom u attım bide hafıza kartında yer az o yüzden yeni hafıza kartı alcam swap alanıyla ram ı 1 gb ye çıkarcam

Geçmiş olsun ben 3 hafta önce 3.kez servisten aldım E7'mi her 2buçuk 3 ayda bir servise gidiyor askere gitmeyecek olsan acımaz o parayı bayılır alırdım note 2'yi düşünsene Nokia E7-00'den Note 2'ye hacı murattan inip mercedes'e binmek resmen yaaa

TeAmo42

Üye
ben ace den memnunum ıcs rom u attım bide hafıza kartında yer az o yüzden yeni hafıza kartı alcam swap alanıyla ram ı 1 gb ye çıkarcam
valla ben aceyi alıyorum elime magazada bir uygulama buluyorum yükle diyorum o an zaten beni maf ediyor sanırım s3 e alıştıgım için olsa gerek

- - - Eklendi - - -

Ben öyle yaptım işte C6-01 de aynı sen gibi 2 ayda bir garantiye giderdi toplam 6 kez sanırım 1 sene içerisinde bir seferinde 35 günde geldi Ama en son garanti kasa ekran ve anakartı değiştirdi yolladı sıfır gelmişti tel
S3'e gelince yolladığım telefoncunun suçu zil sesi cızırtılı geliyor yazdı müzik yaz dedik zil seslerinde problem yokki müzik çalarda çalan bütün müziklerde sesin fazlalaştııgı kısımlarda hoparlörden duyulması zor ama rahatsız edici ses geliyor Mecburen 2.kez yolladım ama çok çabuk geliyor bunun servisinden max 5 gün diyor adam.

hmm hadi hayırlısı

Androidde tek sevmediğim olay oyun yükleme çok karışık yaa yok SD'sini bul şuraya at APK bul buraya at sonra bilmem kaç yüz MB indirme yapacak vs vs benim PC'm yok doğal olarak internette yok al başına belayı oyun oynamayı seven biriyim Note2'yi alırsam napıcam düşünmekteyim

The East

Üye
    Konu Sahibi
internet paketi alırsın sadece google playdan indirirsin sadece ücretli güzellerin apksini bulursun o kadar

TeAmo42

Üye
internet paketi mi ben ayda Standart 4GB kullanıyorum E7 ile yaw Note2 ile en az 8GB almam lazım
wifi ile çok hızlı çeker dosyaları hepsinin apksını kur dosyaları indirme ama bi wifi bul hepsini bir günde çek en mantıklısı bu
Benimde symbian dan tek aradıgım şey;mesela facebook a giriyorum,maxi ye giriyorum birde oyun açtım mı arkaplana atılanlar kapanıyor zamanla symbianda daha iyiydi uygulama geçişi asla kapatmazdı bunda en ufak ram dolmasında kapatıyor.
Mesela hiç bir uygulama çalışmazken bir oyun açıyorum oynuyorum dur diyorum ekranın ışıgını az açim menüye giriyorum ekranı açıyorum oyunu arka plana atıyorum tabi,sonra oyuna dönüyorum çoktan kapanmış

oww o olay kötüymüş yaaa kapanmasa daha iyi olur Aslında bizim lisenin Wifi şifresiz de askere gidicem bahanesiyle hocalarla vedalaşırken o arada Wifi işini hallederim sonuçta gayseriliyik yani

Nokia ya ihanet gibi oldu be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...