bununla karşılaşan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cyber

Üye
    Konu Sahibi
bununla karşılaşan
arkadaşlar mesaj göndermeye çalışıyorm ama göndermiyo mesaj düzenleyici özellik desteklenmiyo uyarısı alıyorm

aleranol

Üye
What? Valla elekra sen çözümi zaten biliyosun direk flaş. Bu kadar zamandır tonlarca adam benzer şekilde sistem yüklemeden veya silmeden olmayacak sorular soruyorlar aynısı işte.

PriZm

Üye
sms özelliğini kaybetmiş flash

cyber

Üye
    Konu Sahibi
dead attım iki üç kere aynı mesaj gönderiyorm başka mesajla birleşiyo başkasına gidiyo mesaj buda beni deli ediyo

aleranol

Üye
dead ile flaşın farkını bilmiyorumi dead garantide anlaşıldığı için hiç atmadım. Ne farkı var?

ilk kez senden duydum flash ya da hard at

cyber

Üye
    Konu Sahibi
ikisinide yaptım hep böyle sorunlar bana geliyo ya cins cins sildiğim mesaj başkasına gidiyo

thurq123

Üye
(KESİN ÇÖZÜM)

önce git duş al, burnuna iyi su çekmeyi unutma sonra artık hard mı atıcan flash mı atıcan sana kalmış

Tepkiler: umt07

cyber

Üye
    Konu Sahibi
haftada 10 kere dead atıyorum sanırım sorun oviden geri yükleme yaptığım için oluyo

servis e ver değiştirsinler telefonu ya sinir bozucu

CanKartaL

Emekli Yönetici
Oviden yükleme yapma arkadaşım sadece rehberini al. Mesajlar için de Suite/mesajlar dan bir mesajı tıklayıp CTRL+A ile tümünü seçip telefondaki mesajlar bölümüne CTRL+V ile yapıştır. Muhtemelen kullandığın programlardan birisi sorunlu ve her geri yüklemende o sorunlu programı da dahil ediyorsun. Ayrıca Ofw ile de denediğinde böyle bir sorun var mı?

cyber

Üye
    Konu Sahibi
evet ofwdede var aynısı oluyo yedeği geri yüklersem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...