bunu çözene helal olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

megican

Üye
    Konu Sahibi
bunu çözene helal olsun
arkadaşlar benim tel in hafızası 6990 olması gerekirken 1190 ve o hale nasıl geldi bilmiyorum hiçbir şeyi kasmıyo istediğimi gönderebiliyor istediğimi oynaya biliyorum hiç kasmıyor ama onun öle yazması beni delirtiyor fex plorer var ama tel hafızası aynı. manyak sinir oldum bir yardım ederseniz çokkk sevinirim

:yardim: :yardim: :yardim: :yardim: :yardim: :yardim: :yardim: :yardim: :yardim: :yardim: :yardim:

Gokhan43

Üye
Telefon Hafızasından mı bahsediyorsunuz. ?

ocu77

Üye
evet c den bahsediyor..şunu bi dene bakalım.Teli hafıza kartına yedeğini al.Kapalı iken * # 3 vede açma tuşuna basarak format at.Teli açınca karttan geri yükle düzelmesi lazım...l:

Gokhan43

Üye
Ondan öncee Soft Format deneyin...

Rehberinizi MEsajlarınızı yedekleyin ve tel açık iken *#7370# ile Soft Format atın telefona...

arkadas simdi bir telefonun hafızası var ayriyetten ramı var fexplorerı ac ust tarafta renkli kısımda free mem:.. yazıyor telefonun hafızası full dolu olsa bile ramın yuksekse herseyi calıstırır

megican

Üye
    Konu Sahibi
çok sağolun ama hep format iki hardware soft'' de attım 4 kere ikiside olmuyo ne yapim artık anlamadım rem yükksek ama öle yazıyo kafayı yiycem yavv help edin

megican

Üye
    Konu Sahibi
yardıma ihtiyacım var olumlu anlaşıldı tamam aglar lütfen bir çözüm arıyorum ama olmuyo bir el atarsanız çok sevinirim

megican' Alıntı:
çok sağolun ama hep format iki hardware soft'' de attım 4 kere ikiside olmuyo ne yapim artık anlamadım rem yükksek ama öle yazıyo kafayı yiycem yavv help edin
ocu77 doğru söylemiş ektra/hafıza kartına girip hafızayı yedekle.. fexp. den girip e:backup klasöründeki arc dosyası 1.5mb. den fazla değilse kafana takma bu sorunu yada telefon hafızasına müzik dosyası filan attığında ne diyooo kullanılamıyormu?

telefona uygulamalar "trace"lerini C sürücüne kurarlar E'ye kurulmasına karşın... Hard formatın sorunu çözmesi lazım... Olmazsa versiyon attır...

eltu

Üye
bence vürüs taramasında geçir ama format attığın halde böyleyse bence tel mekanik sorun var servise götür bu kadar basit...

ReCKLeSS

Üye
Telefonunu GSM teknik servisine götürüp Flash(yazılım) attır
Sorun ortadan kalkacaktır..Saygılar

ReCKLeSS

hasisa

Üye
normaldir çünkü bazı uzantılar c ye gider onun için yer kaplar ufak ufak büyür ve bir dev olur en sonunda .......format

megican

Üye
    Konu Sahibi
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olamaz imdat e backup 5.803mb yardım edinnnnn ağlayam şimdi okuyunca koptum bir anda offffffff offffff:yardim: :yardim: :yardim: :yardim:

((((((((((((((((((((((((((((ne yapmam gerekiyor))))))))))))))))))))

megican

Üye
    Konu Sahibi
sağolun sorunu çözdüm c system install backup tan silddim oldu yardım isteye uygulasın

ozkanwap

Üye
1.yukleme yaparken yarıda kesilmis olabilir.
2.yuksek boyutlu dosya aktarımı yaparken kesilmiş olabilir.
3. bir baskası telle oynayıp aklına gelmeyecek yerlerine yanlıslıkla dosya eklemiş olabilir.

mantıklı yontem 1.eplorerlerle c yi tara ozellikle mail kısmını. 2. soft format olmazsa ama olması lazım neyse 3. si hard format.

Treable

Üye

arkadaşlar hala anlşayamadığınızı varsayıyorum. o hafızayı azaltan kesinlikle dosya/dosyalardır. yedekleyip tekrar yükleyince nasıl olacak. yapmayın arkadaşlar. adama 4 format attırmışsınız. yazık ona...

kardes ya sorun değil o backup yap eğer dodya 1.1 mb den yüksek değilse sorun yoktur!Ancak fxeplorer dan properties seç orada da gerçek değer verilmiyorsa bir sorun var demektir.Hem garanti varsa eğer ***ür bir baksınlar belki de ilk sürüm ise telefonda bir hata olmuş olabilir.Ya da 5.27 sürümünü yüklettir.ancak yüklettiğin yer güvenilir olsun<1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...