_png_ Üye inanmıyorm yhaa türkiyenin gencLeri bunu mu cozemedi ? ben 8 e gectim biz bu gibi soruLarı ck cöduk bi satır boyu oLanLarı biLe cozduk .. universite ye girmek icin sınava gernLerin bunu cozememesi gerckten yazık xX
inanmıyorm yhaa türkiyenin gencLeri bunu mu cozemedi ? ben 8 e gectim biz bu gibi soruLarı ck cöduk bi satır boyu oLanLarı biLe cozduk .. universite ye girmek icin sınava gernLerin bunu cozememesi gerckten yazık xX
kacaksevgilim Üye Matematiğim zayıf ama ben bile çözdüm la bunu yuhh Ne olacak 11 zayıflı adam bu ülkede mezun oluyorsa liseden.Üstüne üstlük birde üniversite okuyorsa olacağı bu örnek mi vereyim ben işte
Matematiğim zayıf ama ben bile çözdüm la bunu yuhh Ne olacak 11 zayıflı adam bu ülkede mezun oluyorsa liseden.Üstüne üstlük birde üniversite okuyorsa olacağı bu örnek mi vereyim ben işte
ali_5234 Üye insan sıgır olsa yapar la bunu.ben uni deyim su ve bolumum sozel ben cozebılıyosam gerisini bilmiyorum.cevap 10 dimi.ya da bu kamera sakası
insan sıgır olsa yapar la bunu.ben uni deyim su ve bolumum sozel ben cozebılıyosam gerisini bilmiyorum.cevap 10 dimi.ya da bu kamera sakası