zaza Üye Love Prince' Alıntı: bende mahallede çocuklara atmıştım Genişletmek için tıkla ... o zamanların popülerleriydi daha bilgisayar aşılamayacak derecedeydi
Love Prince' Alıntı: bende mahallede çocuklara atmıştım Genişletmek için tıkla ... o zamanların popülerleriydi daha bilgisayar aşılamayacak derecedeydi
Love Prince Üye Konu Sahibi yurisa' Alıntı: o zamanların popülerleriydi daha bilgisayar aşılamayacak derecedeydi Genişletmek için tıkla ... ne oynardım be futbolcu kartlarını joker futbolcu kartları vardı onlar çok değerliydi
yurisa' Alıntı: o zamanların popülerleriydi daha bilgisayar aşılamayacak derecedeydi Genişletmek için tıkla ... ne oynardım be futbolcu kartlarını joker futbolcu kartları vardı onlar çok değerliydi
Love Prince Üye Konu Sahibi PhyscoDevil' Alıntı: sıkıodu bi zamandan sonrada ama cok zevkliydi oynaması Genişletmek için tıkla ... aynen
PhyscoDevil' Alıntı: sıkıodu bi zamandan sonrada ama cok zevkliydi oynaması Genişletmek için tıkla ... aynen
zaza Üye PhyscoDevil' Alıntı: sıkıodu bi zamandan sonrada ama cok zevkliydi oynaması Genişletmek için tıkla ... ben bir ara çok biriktirmiştim ama çaldılar odama girip yürütmüş veletler
PhyscoDevil' Alıntı: sıkıodu bi zamandan sonrada ama cok zevkliydi oynaması Genişletmek için tıkla ... ben bir ara çok biriktirmiştim ama çaldılar odama girip yürütmüş veletler
PhyscoDevil Üye yurisa' Alıntı: ben bir ara çok biriktirmiştim ama çaldılar odama girip yürütmüş veletler Genişletmek için tıkla ... simdiki cocukların elinde bilgisayar var tmm bilgisayar cok zevklide onun zevki ayrıydı
yurisa' Alıntı: ben bir ara çok biriktirmiştim ama çaldılar odama girip yürütmüş veletler Genişletmek için tıkla ... simdiki cocukların elinde bilgisayar var tmm bilgisayar cok zevklide onun zevki ayrıydı
zaza Üye PhyscoDevil' Alıntı: simdiki cocukların elinde bilgisayar var tmm bilgisayar cok zevklide onun zevki ayrıydı Genişletmek için tıkla ... o zamanlarda aldığım zevki bilgİSAyarda alamıyom
PhyscoDevil' Alıntı: simdiki cocukların elinde bilgisayar var tmm bilgisayar cok zevklide onun zevki ayrıydı Genişletmek için tıkla ... o zamanlarda aldığım zevki bilgİSAyarda alamıyom
Love Prince Üye Konu Sahibi yurisa' Alıntı: o zamanlarda aldığım zevki bilgİSAyarda alamıyom Genişletmek için tıkla ... bide pokemon ve digimon tasoları vardı
yurisa' Alıntı: o zamanlarda aldığım zevki bilgİSAyarda alamıyom Genişletmek için tıkla ... bide pokemon ve digimon tasoları vardı
zaza Üye Love Prince' Alıntı: bide pokemon ve digimon tasoları vardı Genişletmek için tıkla ... pokemon tasoları vardı evet ama sonradan iki boyutluları çıktı tasoyu oynatınca farklı bir pokemon çıkıyordu biraz kalındı ama popüler olmuştu
Love Prince' Alıntı: bide pokemon ve digimon tasoları vardı Genişletmek için tıkla ... pokemon tasoları vardı evet ama sonradan iki boyutluları çıktı tasoyu oynatınca farklı bir pokemon çıkıyordu biraz kalındı ama popüler olmuştu
PhyscoDevil Üye Love Prince' Alıntı: bide pokemon ve digimon tasoları vardı Genişletmek için tıkla ... babam ozmnlar bana 50 kurus para verirdi hergn cips alırdım taso icin cocuklugum cok sisman gecti bunlar yüzünden
Love Prince' Alıntı: bide pokemon ve digimon tasoları vardı Genişletmek için tıkla ... babam ozmnlar bana 50 kurus para verirdi hergn cips alırdım taso icin cocuklugum cok sisman gecti bunlar yüzünden
Love Prince Üye Konu Sahibi yurisa' Alıntı: pokemon tasoları vardı evet ama sonradan iki boyutluları çıktı tasoyu oynatınca farklı bir pokemon çıkıyordu biraz kalındı ama popüler olmuştu Genişletmek için tıkla ... aynen senin dediğin tv tasolardı, dev tasolar vardı
yurisa' Alıntı: pokemon tasoları vardı evet ama sonradan iki boyutluları çıktı tasoyu oynatınca farklı bir pokemon çıkıyordu biraz kalındı ama popüler olmuştu Genişletmek için tıkla ... aynen senin dediğin tv tasolardı, dev tasolar vardı
zaza Üye PhyscoDevil' Alıntı: babam ozmnlar bana 50 kurus para verirdi hergn cips alırdım taso icin cocuklugum cok sisman gecti bunlar yüzünden Genişletmek için tıkla ... ben hep zayıftım hep zayıf kaldm bende işe yaramıyo --------------- Ekleme --------------- Love Prince' Alıntı: aynen senin dediğin tv tasolardı, dev tasolar vardı Genişletmek için tıkla ... ama en azından canımız sıkılmıyodu bilgisayarda ne yapayım diye düşünüyom
PhyscoDevil' Alıntı: babam ozmnlar bana 50 kurus para verirdi hergn cips alırdım taso icin cocuklugum cok sisman gecti bunlar yüzünden Genişletmek için tıkla ... ben hep zayıftım hep zayıf kaldm bende işe yaramıyo --------------- Ekleme --------------- Love Prince' Alıntı: aynen senin dediğin tv tasolardı, dev tasolar vardı Genişletmek için tıkla ... ama en azından canımız sıkılmıyodu bilgisayarda ne yapayım diye düşünüyom
Love Prince Üye Konu Sahibi -YARINIYOK-' Alıntı: Birazını hatırlıyorum Genişletmek için tıkla ... çoğu çok güzeldi
endometozon Üye !!Burak!!' Alıntı: ne cabuk yaslanıyoruz daha dün edi ile büdü izlerdik Genişletmek için tıkla ... aynen yaaa
!!Burak!!' Alıntı: ne cabuk yaslanıyoruz daha dün edi ile büdü izlerdik Genişletmek için tıkla ... aynen yaaa