'Davut Üye minoo' Alıntı: bnm kaplumbam neler çekiyo bnden ya yawrum bnm Genişletmek için tıkla ... Valla öyle o kaplumbayı küçük bir kutuya kapatmışsın... Garibim kaçaçak ama şanslığı kaplumba olması
minoo' Alıntı: bnm kaplumbam neler çekiyo bnden ya yawrum bnm Genişletmek için tıkla ... Valla öyle o kaplumbayı küçük bir kutuya kapatmışsın... Garibim kaçaçak ama şanslığı kaplumba olması
Yağmur Üye Konu Sahibi destroy116' Alıntı: hepsiyle nasıl ilgileniyorsun Çok tatlılar bu arada Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim... sevdiğim için ilgilenmek zor gelmiyor... gündüz balıklarla akşamda kuşlarla ilgileniyorum... ama şuan sadece tek bir kuşum kaldı. 4ü yok. artık daha kolay bakıyorum --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: tek sewmediqm hayvan balık..onu elime alıp öpüp mıncıklayamicaksam nye besliim bnm kaplumbam neler çekiyo bnden ya yawrum bnm Genişletmek için tıkla ... bende öyle diyordum pınarım ama onunda ayrı bir güzelliği var. akvaryuma bakarken huzur buluyosun resmen... --------------- Ekleme --------------- Davut™;2361665' Alıntı: Baya beslediğin, büyütdüğün hayvanın varmış... Son balık çok güzelmiş çok hoşuma gitdi... Genişletmek için tıkla ...
destroy116' Alıntı: hepsiyle nasıl ilgileniyorsun Çok tatlılar bu arada Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim... sevdiğim için ilgilenmek zor gelmiyor... gündüz balıklarla akşamda kuşlarla ilgileniyorum... ama şuan sadece tek bir kuşum kaldı. 4ü yok. artık daha kolay bakıyorum --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: tek sewmediqm hayvan balık..onu elime alıp öpüp mıncıklayamicaksam nye besliim bnm kaplumbam neler çekiyo bnden ya yawrum bnm Genişletmek için tıkla ... bende öyle diyordum pınarım ama onunda ayrı bir güzelliği var. akvaryuma bakarken huzur buluyosun resmen... --------------- Ekleme --------------- Davut™;2361665' Alıntı: Baya beslediğin, büyütdüğün hayvanın varmış... Son balık çok güzelmiş çok hoşuma gitdi... Genişletmek için tıkla ...