<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye Bugüne kadar sözlerinden en çok etkilendiğiniz şarkı? sözlerınden encok etlıkendıgınız şarkıyı yazın yerli yabancı fark etmez ben başlayayım SAGOPA KAJMER Ateşten Gömlek HAYKO CEPKİN Sıkı tutun sizinki?
sözlerınden encok etlıkendıgınız şarkıyı yazın yerli yabancı fark etmez ben başlayayım SAGOPA KAJMER Ateşten Gömlek HAYKO CEPKİN Sıkı tutun sizinki?
Catty Emekli Yönetici ALpeRenBuGRa' Alıntı: Yusuf İslam - Wild World (Tek Kelimeyle Mükemmel Ötesi) Genişletmek için tıkla ... Biliyorum onu gerçekten çok hoş , şunu diyebilirim ki müzik zevkini çok beğeniyorum
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Yusuf İslam - Wild World (Tek Kelimeyle Mükemmel Ötesi) Genişletmek için tıkla ... Biliyorum onu gerçekten çok hoş , şunu diyebilirim ki müzik zevkini çok beğeniyorum
ALpeRenBuGRa Üye Catty' Alıntı: Biliyorum onu gerçekten çok hoş , şunu diyebilirim ki müzik zevkini çok beğeniyorum Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Bilal. Sözleri orjinal olup melodisiylede uyumlu olan kulağıma hoş gelen müzikleri dinlerim. Genelde müzik zevkim bu şekilde.
Catty' Alıntı: Biliyorum onu gerçekten çok hoş , şunu diyebilirim ki müzik zevkini çok beğeniyorum Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Bilal. Sözleri orjinal olup melodisiylede uyumlu olan kulağıma hoş gelen müzikleri dinlerim. Genelde müzik zevkim bu şekilde.
Salih Baba™ Üye Yabancılardan: You are the one - Shiny Toy Guns veya Hoobastank - The Reason Türk: Şebnem Ferah - Mayın Tarlası veya Şebnem Ferah - Bu Aşk Fazla Sana
Yabancılardan: You are the one - Shiny Toy Guns veya Hoobastank - The Reason Türk: Şebnem Ferah - Mayın Tarlası veya Şebnem Ferah - Bu Aşk Fazla Sana
rapman Üye Serdar Ortaç - Geceleri Yakıp Emre Altuğ - Sev Diyemem Şebnem Ferah - Mayın Tarlası Sagopa Kajmer - Karabiber Duası Ceza - Gelsin Hayat Bildiği Gibi
Serdar Ortaç - Geceleri Yakıp Emre Altuğ - Sev Diyemem Şebnem Ferah - Mayın Tarlası Sagopa Kajmer - Karabiber Duası Ceza - Gelsin Hayat Bildiği Gibi