Bugüne Kadar Paylaştığım Ve Paylaşmadığım 3d-hd-thd Oyunlar

FeLonieS

Üye
House of the Dead Overkill Lr 1.32 ekleyebilir misiniz hocam çok yerde aradım hep sorunlu bir türlü oynamak nasip olmadı. Eğer bulup eklerseniz sevinirim.
Forumun yeni halinden sizin konu nasiplenmiş galiba yazılar karışmış.

Tepkiler: Remember Me
Emegine saglik

Remember Me ben bu Futball Manager Handheld'i kurdum data dosyasını attım ama hala download bölümü çıkıyor :S

bu oyunların hepsi SAMSUNG S 4 de calisirmibu oyunların hepsi SAMSUNG S 4 de calisirmi

harikasın

Konu Sahibi
birtek ben değilim ki
birde tablo eklentisi kaldırılmış şimdi ben ne yapacağım tablo eklentisiz olurmu bu site
Remember Me ben bu Futball Manager Handheld'i kurdum data dosyasını attım ama hala download bölümü çıkıyor :S
telefon rootlu mu?
bu oyunların hepsi SAMSUNG S 4 de calisirmibu oyunların hepsi SAMSUNG S 4 de calisirmi
sakinleş kardeş
bazı oyunlar eski olduğundan uyumsuzluk sorunları olabilir bkn. splinter oyunu...

Üstadım eline emeğine sağlık konu mükemmel başarın daim olsun

FeLonieS

Üye
birtek ben değilim ki
birde tablo eklentisi kaldırılmış şimdi ben ne yapacağım tablo eklentisiz olurmu bu site
Valla ben pek o kadar ilgili olmadığım için o eklentinin ne olduğunu bilmiyorum ama bildirirseniz eklemeyi düşünebilirler.

odurcan

Üye
emeğine sağlık.

Konu Sahibi
Valla ben pek o kadar ilgili olmadığım için o eklentinin ne olduğunu bilmiyorum ama bildirirseniz eklemeyi düşünebilirler.
şimdi baktım gelmiş tablo eklentisi neyse kardeşim sen house of dead sorunsuzu istiyordun bir bakalım varsa eklerim

Konu Sahibi
Evet hocam çok iyi olur paylaşırsanız.
v1.28-v1.32 modlu ve modsuz olan bütün apkler ve sdleri denedim malesef hiç biri çalışmıyor
son sürüm olan v1.33 te şuan nette yok birileri paylaşırsa hemen eklerim. Eğer unutmazsam

Tepkiler: FeLonieS

FeLonieS

Üye
v1.28-v1.32 modlu ve modsuz olan bütün apkler ve sdleri denedim malesef hiç biri çalışmıyor
son sürüm olan v1.33 te şuan nette yok birileri paylaşırsa hemen eklerim. Eğer unutmazsam
Tamam hocam ilginiz için teşekkür ederim.

receqcls

Üye
Gta 3 calismiyor biri yardimci olabilir mi

teşekkürler güzel bir iş çıkarmışşın

HAM ZA

Üye
sd/android/obb dosyası bende yok gta vice city için,kendim oluştursam klasörü açılırmı oyun ?