futbol123 Üye Anıl Umut' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... komik olan ne var yahu necmati16' Alıntı: kamerası kaç ? Genişletmek için tıkla ... 12megapiksel Aziz™;2465137' Alıntı: hayırlı olsun nice telefonlara.. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim aziz abi emrefener10' Alıntı: Çok iyi bak ona Genişletmek için tıkla ... değiştirdim 3510i aldım ona iyi bakıcam Nadir' Alıntı: 3510i? Genişletmek için tıkla ... 3510i aldım nadir abi renkli ekran 3310 gibi takoz ve ağır degil jeki01' Alıntı: guzel telefondu ama 3310. ilk ciktigi zamanlar. Genişletmek için tıkla ... artık müzede sergiliyorlar 3510i buda resmi
Anıl Umut' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... komik olan ne var yahu necmati16' Alıntı: kamerası kaç ? Genişletmek için tıkla ... 12megapiksel Aziz™;2465137' Alıntı: hayırlı olsun nice telefonlara.. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim aziz abi emrefener10' Alıntı: Çok iyi bak ona Genişletmek için tıkla ... değiştirdim 3510i aldım ona iyi bakıcam Nadir' Alıntı: 3510i? Genişletmek için tıkla ... 3510i aldım nadir abi renkli ekran 3310 gibi takoz ve ağır degil jeki01' Alıntı: guzel telefondu ama 3310. ilk ciktigi zamanlar. Genişletmek için tıkla ... artık müzede sergiliyorlar 3510i buda resmi
futbol123 Üye necmati16' Alıntı: bide 12 mp kamera olunca Genişletmek için tıkla ... 4g var wifi var gps vr
futbol123 Üye Revengeful' Alıntı: hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... sağolasın mert bu arada 8.000 mesajın var hayırlı olsun kardeşim generalliğe az kalmış --------------- Ekleme --------------- kingmor' Alıntı: oww kral telefon o ya taş gibi Genişletmek için tıkla ... hangisi 3310 mu 3510i mi?
Revengeful' Alıntı: hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... sağolasın mert bu arada 8.000 mesajın var hayırlı olsun kardeşim generalliğe az kalmış --------------- Ekleme --------------- kingmor' Alıntı: oww kral telefon o ya taş gibi Genişletmek için tıkla ... hangisi 3310 mu 3510i mi?
futbol123 Üye Revengeful' Alıntı: onla kırardın işte Genişletmek için tıkla ... sattım kurtuldum ceviz kıramıcam
Revengeful Emekli Yönetici 2side nerdeyse aynı bi renkli ekran farkı var okadar 3 telefonmu oldu şimdi
futbol123 Üye Revengeful' Alıntı: 2side nerdeyse aynı bi renkli ekran farkı var okadar 3 telefonmu oldu şimdi Genişletmek için tıkla ... 3510i daha ince ve hafif kalıyor 3 telefon oldu. 3510i okul için e63 resmi yerlerde 5800 sosyetik mekanlarda
Revengeful' Alıntı: 2side nerdeyse aynı bi renkli ekran farkı var okadar 3 telefonmu oldu şimdi Genişletmek için tıkla ... 3510i daha ince ve hafif kalıyor 3 telefon oldu. 3510i okul için e63 resmi yerlerde 5800 sosyetik mekanlarda
Necmati Üye Berke' Alıntı: 3510i daha ince ve hafif kalıyor 3510i okul için e63 resmi yerlerde 5800 sosyetik mekanlarda Genişletmek için tıkla ... adam olayı bitirmiş
Berke' Alıntı: 3510i daha ince ve hafif kalıyor 3510i okul için e63 resmi yerlerde 5800 sosyetik mekanlarda Genişletmek için tıkla ... adam olayı bitirmiş
Necmati Üye kingmor' Alıntı: benim telefonların hpsi sosyetik valla Genişletmek için tıkla ... benimkide ay biz iyice sosyete olduk ayol
kingmor' Alıntı: benim telefonların hpsi sosyetik valla Genişletmek için tıkla ... benimkide ay biz iyice sosyete olduk ayol