atakankovanci
Üye
-
Konu Sahibi
-
zaten ben kp500 ile lg nin kamera anlayışına alıştımkardeşim LG kalitesi gerçekten güzel zaten biliyorsun.L9 modeline gelecek olursak gerçekten fevkalade bir cihaz.donanımsal özellikler tatmin edici.oyunlarda da sıkıntın olmaz.yalnız bir eksisi var o da kamera.kamera tatmin edici değil.5 mp hakkını gerçekten vermiyor.kamera senin için sorun değilse L9 tavsiyemdir
zaten ben kp500 ile lg nin kamera anlayışına alıştımgüzel yorumunuz için teşekkür ederim
hayırlı olsunbu arada bu telefonda dahili modem var mı internet sitelerine baktım bir bilgi yoktu bilen biri varsa söyleyebilir mi
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar son anda fikrim değişti. onca emek boşa gitmesin dedim vebimeks ten 4x imin siparişini verdim. konuyu okuyan okumayan herkeze teşekkür ederim iyi forumlar
bu arada bu telefonda dahili modem var mı internet sitelerine baktım bir bilgi yoktu bilen biri varsa söyleyebilir mi
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar son anda fikrim değişti. onca emek boşa gitmesin dedim vebimeks ten 4x imin siparişini verdim. konuyu okuyan okumayan herkeze teşekkür ederim iyi forumlar
bu arada bu telefonda dahili modem var mı internet sitelerine baktım bir bilgi yoktu bilen biri varsa söyleyebilir mi
- - - Eklendi - - -
İnternet olayı her zaman risklidir.Mağazadan almak daha garanti bence.
1300 TL mi olmuş ? O zaman sen Nexus 4 Alsana ?
l9 modelinin dokunmatigiyle sorun yasayan var mi acaba? benim telefonumda hassasiyet cok dusuk.bu normal mi yoksa bende mi sorun var yardmci olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?