Perfect! Üye -Crazy Girl-' Alıntı: Ben seni satarmıyım ya şaka yaptım Genişletmek için tıkla ... hadi ya
-Crazy Girl- Üye halil09' Alıntı: hadi ya Genişletmek için tıkla ... ya bakkalda ... sevgilin kaçıncı durakta bilmiyorum ama
halil09' Alıntı: hadi ya Genişletmek için tıkla ... ya bakkalda ... sevgilin kaçıncı durakta bilmiyorum ama
Perfect! Üye ben çıkıyorum hadi --------------- Ekleme --------------- -Crazy Girl-' Alıntı: ya bakkalda ... sevgilin kaçıncı durakta bilmiyorum ama Genişletmek için tıkla ... bak onu bende bilmiyom
ben çıkıyorum hadi --------------- Ekleme --------------- -Crazy Girl-' Alıntı: ya bakkalda ... sevgilin kaçıncı durakta bilmiyorum ama Genişletmek için tıkla ... bak onu bende bilmiyom
-Crazy Girl- Üye Revengeful' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... eee eee piş piş kapat gözlerini uyu çabuk
-Crazy Girl- Üye !..John Marston..!' Alıntı: yok birşey ifadeyi sevdim Genişletmek için tıkla ... Bende severimde benim üzerimde uygulamamanı tavsiye ederim.
!..John Marston..!' Alıntı: yok birşey ifadeyi sevdim Genişletmek için tıkla ... Bende severimde benim üzerimde uygulamamanı tavsiye ederim.