Perfect! Üye Freestyle.Cod' Alıntı: Günaydın herkese gönüldaşlarda kimse yok bende buraya damladım Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin günaydın --------------- Ekleme --------------- Mehmet' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... abi daha erken
Freestyle.Cod' Alıntı: Günaydın herkese gönüldaşlarda kimse yok bende buraya damladım Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin günaydın --------------- Ekleme --------------- Mehmet' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... abi daha erken
Perfect! Üye Freestyle.Cod' Alıntı: hoşbulduk Halil nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyilik sen nasılsın
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Sabah kalktım yine 6 sularında geldim ise çalışıyorum Gözlerimden uyku akıyor
Perfect! Üye ben dün format yaptım gece gece lanet şey dosya kayboydu dedi düzelmedide kurtaramadım 3 e kadar uğraştım ssonra kendi haline bırakıp yattım şimdi eskisi gibi oldu sayılır
ben dün format yaptım gece gece lanet şey dosya kayboydu dedi düzelmedide kurtaramadım 3 e kadar uğraştım ssonra kendi haline bırakıp yattım şimdi eskisi gibi oldu sayılır
● aLuvi ● Üye Biraz alıntı konu olmuş lakin konunu yaşamak gerekir günaydın sabahçılar birde bunun gündüzcü'sü olsa ..
Biraz alıntı konu olmuş lakin konunu yaşamak gerekir günaydın sabahçılar birde bunun gündüzcü'sü olsa ..