Mert Üye Love Prince' Alıntı: ben albay olmadan taşımayın Genişletmek için tıkla ... Benimde azcık mesajım kaldı. Ne çıkarcıyız yav bn geldimm Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin.
Love Prince' Alıntı: ben albay olmadan taşımayın Genişletmek için tıkla ... Benimde azcık mesajım kaldı. Ne çıkarcıyız yav bn geldimm Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin.
Toffee Üye ii ii abisi bana noluyosa aman feyzanın mesajı benim mesajım,benim mesajım yine bnm mesajım ne farkeder
ii ii abisi bana noluyosa aman feyzanın mesajı benim mesajım,benim mesajım yine bnm mesajım ne farkeder
Toffee Üye halil09' Alıntı: hııhmış gitmek kolaymı öyle Bu işe girdinmi çıkamazsın Genişletmek için tıkla ... vaaay laflara bak be gaza getirip beni nburdan çıkartmaya çalışıo
halil09' Alıntı: hııhmış gitmek kolaymı öyle Bu işe girdinmi çıkamazsın Genişletmek için tıkla ... vaaay laflara bak be gaza getirip beni nburdan çıkartmaya çalışıo
Love Prince Üye loss_pain' Alıntı: ay şoklardayım benim msj sayıma ne oldu Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun