Toffee Üye Praetor' Alıntı: Konu dışına 1 tane sohbet konusu yeterli bence... Genişletmek için tıkla ... yani ? --------------- Ekleme --------------- taşındık...
Praetor' Alıntı: Konu dışına 1 tane sohbet konusu yeterli bence... Genişletmek için tıkla ... yani ? --------------- Ekleme --------------- taşındık...
Perfect! Üye Praetor' Alıntı: Yani hoşgeldiniz yeni bölüme... Genişletmek için tıkla ... günaydın hoşbulduk sende hoşgeldin
Praetor' Alıntı: Yani hoşgeldiniz yeni bölüme... Genişletmek için tıkla ... günaydın hoşbulduk sende hoşgeldin
Perfect! Üye Mert' Alıntı: Ya ne güzel yarbaylığada yaklaşmıştım Genişletmek için tıkla ... o yüzden taşındık ya
-Crazy Girl- Üye Mert' Alıntı: Amannn.. Ben sohbet konularına fazla mesaj atmıyım. Ne olacağı belli olmuyo Genişletmek için tıkla ... mert damdan düşer gibi girdin içeri insan bi selam verir
Mert' Alıntı: Amannn.. Ben sohbet konularına fazla mesaj atmıyım. Ne olacağı belli olmuyo Genişletmek için tıkla ... mert damdan düşer gibi girdin içeri insan bi selam verir