Perfect! Üye -sena-' Alıntı: gğnaydın efendim.. nasılsınız acaba Genişletmek için tıkla ... iyiyim dün yine sızdınız bakıyorum
-sena-' Alıntı: gğnaydın efendim.. nasılsınız acaba Genişletmek için tıkla ... iyiyim dün yine sızdınız bakıyorum
Perfect! Üye -Crazy Girl-' Alıntı: I'm good how are you Genişletmek için tıkla ... fine,thanks what are you doing? (türkçeyemi geçsek türkçe site nede olsa) --------------- Ekleme --------------- -Crazy Girl-' Alıntı: onun sızmaları meşhur oldu Genişletmek için tıkla ... uykum yok deyip de sızarsa olur tabi
-Crazy Girl-' Alıntı: I'm good how are you Genişletmek için tıkla ... fine,thanks what are you doing? (türkçeyemi geçsek türkçe site nede olsa) --------------- Ekleme --------------- -Crazy Girl-' Alıntı: onun sızmaları meşhur oldu Genişletmek için tıkla ... uykum yok deyip de sızarsa olur tabi
-Crazy Girl- Üye halil09' Alıntı: fine,thanks what are you doing? (türkçeyemi geçsek türkçe site nede olsa) Genişletmek için tıkla ... olur
halil09' Alıntı: fine,thanks what are you doing? (türkçeyemi geçsek türkçe site nede olsa) Genişletmek için tıkla ... olur
Toffee Üye halil09' Alıntı: bi kaç konu açayım dedim sende suskunsun Genişletmek için tıkla ... ben ? emin misin sen konuş konuşim
halil09' Alıntı: bi kaç konu açayım dedim sende suskunsun Genişletmek için tıkla ... ben ? emin misin sen konuş konuşim