-Crazy Girl- Üye -sena-' Alıntı: kardeşim gidin hergün 3kg su içmeye çalışın ama her gün görün bakalım noluyo Genişletmek için tıkla ... Sende haklısın ama yapman gereken bazı fedakarlıkları olucak hayatta senin fedakarlığın kendine günde 3lt su içmek gibi
-sena-' Alıntı: kardeşim gidin hergün 3kg su içmeye çalışın ama her gün görün bakalım noluyo Genişletmek için tıkla ... Sende haklısın ama yapman gereken bazı fedakarlıkları olucak hayatta senin fedakarlığın kendine günde 3lt su içmek gibi
Perfect! Üye -sena-' Alıntı: kardeşim gidin hergün 3kg su içmeye çalışın ama her gün görün bakalım noluyo Genişletmek için tıkla ... ben içiyorum bişey olmuyo su hayattır hem --------------- Ekleme --------------- -sena-' Alıntı: genelde bana kg ile söylüyorlarda ordan alışkanlık olmuş maxihalil Genişletmek için tıkla ... alışkanlıklarından vazgeç ozaman
-sena-' Alıntı: kardeşim gidin hergün 3kg su içmeye çalışın ama her gün görün bakalım noluyo Genişletmek için tıkla ... ben içiyorum bişey olmuyo su hayattır hem --------------- Ekleme --------------- -sena-' Alıntı: genelde bana kg ile söylüyorlarda ordan alışkanlık olmuş maxihalil Genişletmek için tıkla ... alışkanlıklarından vazgeç ozaman
-Crazy Girl- Üye levasinay' Alıntı: Evet su hayattir, hayat guzel Genişletmek için tıkla ... yaşanan hayat güzelse hayat güzeldir
levasinay' Alıntı: Evet su hayattir, hayat guzel Genişletmek için tıkla ... yaşanan hayat güzelse hayat güzeldir
Mert Üye -sena-' Alıntı: sızdı mı birileri Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah Sen varken bize düşmez sızmak
-sena-' Alıntı: sızdı mı birileri Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah Sen varken bize düşmez sızmak