Toffee Üye ben buradayımD: --------------- Ekleme --------------- halil takılı kalmış biyerlerde ondan
Perfect! Üye -sena-' Alıntı: ben buradayımD: --------------- Ekleme --------------- halil takılı kalmış biyerlerde ondan Genişletmek için tıkla ... çıktım ama
-sena-' Alıntı: ben buradayımD: --------------- Ekleme --------------- halil takılı kalmış biyerlerde ondan Genişletmek için tıkla ... çıktım ama
Perfect! Üye -sena-' Alıntı: en son kim yorum yapacak tan sonra en son kim gülücük atacak Genişletmek için tıkla ... ben
-sena-' Alıntı: en son kim yorum yapacak tan sonra en son kim gülücük atacak Genişletmek için tıkla ... ben
Perfect! Üye -sena-' Alıntı: nayır ben bu mesajı bi yerden hatırlıyorum sanki Genişletmek için tıkla ...
Utku Üye çok alakasız bir şey ama psp 3004 alıyım diyorum sizce değermi ipod touchtan vazgeçtim..yada 1 yıl bekleyip n8 alıcağım..psp ye değer mi :d bir şekilde n8i alırım zaten..
çok alakasız bir şey ama psp 3004 alıyım diyorum sizce değermi ipod touchtan vazgeçtim..yada 1 yıl bekleyip n8 alıcağım..psp ye değer mi :d bir şekilde n8i alırım zaten..