Toffee Üye işte çalışasım yok hocalar çok kasıyo ya bide diolar burası anadolu lisesi daha zor sormaız gerek :d kolayı batırıyo zaten. ee kolayda batıosak zora niye çalışalım sınıfça fikrimiz bu
işte çalışasım yok hocalar çok kasıyo ya bide diolar burası anadolu lisesi daha zor sormaız gerek :d kolayı batırıyo zaten. ee kolayda batıosak zora niye çalışalım sınıfça fikrimiz bu
loss_pain Üye halil09' Alıntı: ben senin gibi canavar değilim ama eğitimliyim Genişletmek için tıkla ... biri bana laf atmış ben 3yıldır kullanıyorum usta olarak
halil09' Alıntı: ben senin gibi canavar değilim ama eğitimliyim Genişletmek için tıkla ... biri bana laf atmış ben 3yıldır kullanıyorum usta olarak
Perfect! Üye 3 yılmı one ya 5 yıl dır ustalk nekı hem --------------- Ekleme --------------- bak ne güzel anadolu lisesındesn bende anadolu mezunuyum zorlamaları daha iyi
3 yılmı one ya 5 yıl dır ustalk nekı hem --------------- Ekleme --------------- bak ne güzel anadolu lisesındesn bende anadolu mezunuyum zorlamaları daha iyi
loss_pain Üye halil09' Alıntı: 3 yılmı one ya 5 yıl dır ustalk nekı hem Genişletmek için tıkla ... pardon 3mü dedim 6 yazcaktım yanlış olmuş
halil09' Alıntı: 3 yılmı one ya 5 yıl dır ustalk nekı hem Genişletmek için tıkla ... pardon 3mü dedim 6 yazcaktım yanlış olmuş
Toffee Üye herkes öyle diyoda ben yararını göremedm aldığım notlarla düz lisede okusaydım birinci olurdum
Perfect! Üye -sena-' Alıntı: doğru diyosun hea Genişletmek için tıkla ... nezaman yalan söyledim ki neyse hadi gidelim burdan banlancaz yoksa 1 saat sonra gececilere gel
-sena-' Alıntı: doğru diyosun hea Genişletmek için tıkla ... nezaman yalan söyledim ki neyse hadi gidelim burdan banlancaz yoksa 1 saat sonra gececilere gel