doqukans2
Üye
-
Konu Sahibi
-
Aynen ya boşuna okuttu bize :PBende kızla konuştun onu anlatıyon sandım
Bende öyle sandım boşuna okuduk offfBende kızla konuştun onu anlatıyon sandım
Bugün okulumuzun coğrafya hocası dersi boşmuş bizimde ders bilgisayardı boştu bizim sınıfa geldi sohbet ettik.coğrafya hocası dediysem Hobi olarak yapıyo adam
Kendileri müteahhit ayrıca emlakçı bide galerisi var
bize teklonojiden falan bahsetti anlıyomusunuz gibisine ben hemen atladım evet diye
sonra HTC ve Huawei markalarıını biliyormusun dedi evet dedim bak gör dedi 5 yıl sonra bunlar samsung sony dinlemez ezecekler dedi dünya markası olcak dedi
Hadi HTC bişeler yapıyo da
Huawei nedir arkadaş ya sizce doğrumu düşünüyo bana gerçekci gelmedi ya atıyo yada harbi söylüyo sizce doğrumu?
Bende kızla konuştun onu anlatıyon sandım
Kız olsada konuşsam keşke
ilgilenen olmuş allahtan bi ara herkes kızla konuştun sandımda geldim diyecek sandım
Yani huawei türkiyede iş yapmıyor yada getirilmiyor yurtdışında iyi durumda diyosunuz yani
o zaman iyi bizede gelse ne var sanki ?!Tabiki iyi
o zaman iyi bizede gelse ne var sanki ?!
AynenGelse ben almam
Kİmden basettin abi ?söyleceklerimi söyledin aracı oldun bana sağol güzel insan
Alacağımdan değilde işte merak (zaten istesemde almazlar bana onu adam MSİ Gaming Laptop alacam dedim markasını sordu MSİ dedim one öyle bilinmeyen bi marka dedi gitmiş 1300 e lenovo g580 almışGelse ben almam
Kİmden basettin abi ?
Alacağımdan değilde işte merak (zaten istesemde almazlar bana onu adam MSİ Gaming Laptop alacam dedim markasını sordu MSİ dedim one öyle bilinmeyen bi marka dedi gitmiş 1300 e lenovo g580 almışböyle bi babaya gelde HUAWEİ aldır adını bile söyleyemiyom daha )
Anti okulo zaman iyi bizede gelse ne var sanki ?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?