Necmati Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: iyi ki doğdun arkadaşım Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler pınarr
Aziz™ Üye kusura bakma Necmi kardeşim gözümden kaçmış.. doğum gününü kutlar sağlıklı ve mutlululk dolu yıllar dilerim.iyiki doğdun..
kusura bakma Necmi kardeşim gözümden kaçmış.. doğum gününü kutlar sağlıklı ve mutlululk dolu yıllar dilerim.iyiki doğdun..
Necmati Üye Konu Sahibi kusura bakma Necmi kardeşim gözümden kaçmış.. doğum gününü kutlar sağlıklı ve mutlululk dolu yıllar dilerim.iyiki doğdun.. Genişletmek için tıkla ... ne demek azizim düşünmen yeterlii... sağol.. Senden özür dileyerek doğum günün kutlu olsun diyorum (biraz geçte olsa Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim.. Necmi al kardeşim hediyen Genişletmek için tıkla ... sağol sn modum bunu unutmıcam 3 eylül'ü bekle.. Tanımam Ama...Gende iyiki doğmuşsun abi Genişletmek için tıkla ... sağol kardeşim...
kusura bakma Necmi kardeşim gözümden kaçmış.. doğum gününü kutlar sağlıklı ve mutlululk dolu yıllar dilerim.iyiki doğdun.. Genişletmek için tıkla ... ne demek azizim düşünmen yeterlii... sağol.. Senden özür dileyerek doğum günün kutlu olsun diyorum (biraz geçte olsa Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim.. Necmi al kardeşim hediyen Genişletmek için tıkla ... sağol sn modum bunu unutmıcam 3 eylül'ü bekle.. Tanımam Ama...Gende iyiki doğmuşsun abi Genişletmek için tıkla ... sağol kardeşim...
Mert Üye Revengeful' Alıntı: Necmi al kardeşim hediyen Genişletmek için tıkla ... 31 Ekim de bende istiyom
Necmati Üye Konu Sahibi Mert' Alıntı: 31 Ekim de bende istiyom Genişletmek için tıkla ... ben sana sözümü verdim zaten adrıana lima'yı getircemm
Mert' Alıntı: 31 Ekim de bende istiyom Genişletmek için tıkla ... ben sana sözümü verdim zaten adrıana lima'yı getircemm
Necmati Üye Konu Sahibi -Crazy Girl-' Alıntı: Geç oldu kusura bakma doğum günün kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... eyvallah yinede sağol..
-Crazy Girl-' Alıntı: Geç oldu kusura bakma doğum günün kutlu olsun Genişletmek için tıkla ... eyvallah yinede sağol..
Necmati Üye Konu Sahibi İntifada' Alıntı: yinede Sagolmu azcıcık veryansın var gibi necmi olmadı bu Genişletmek için tıkla ... levent abi nedesemki baksana 1 ay geçmiş daha yeni kutluyorlar.. bana ne demek düşer Teşekkürler...
İntifada' Alıntı: yinede Sagolmu azcıcık veryansın var gibi necmi olmadı bu Genişletmek için tıkla ... levent abi nedesemki baksana 1 ay geçmiş daha yeni kutluyorlar.. bana ne demek düşer Teşekkürler...
haltie Üye ooo necmi görmedik konuya ya geç oldu seneye kutlayayım ben şaka bir yana geçmiş doüum günün kutlu olsun bu konuda olsun.
ooo necmi görmedik konuya ya geç oldu seneye kutlayayım ben şaka bir yana geçmiş doüum günün kutlu olsun bu konuda olsun.
Necmati Üye Konu Sahibi h@lit' Alıntı: ooo necmi görmedik konuya ya geç oldu seneye kutlayayım ben şaka bir yana geçmiş doüum günün kutlu olsun bu konuda olsun. Genişletmek için tıkla ... olsun halit abi baksana herkes daha yeni kutluyor
h@lit' Alıntı: ooo necmi görmedik konuya ya geç oldu seneye kutlayayım ben şaka bir yana geçmiş doüum günün kutlu olsun bu konuda olsun. Genişletmek için tıkla ... olsun halit abi baksana herkes daha yeni kutluyor