Berlin Boleyn bugün anladımki sana ait değilim sadece adını bildiğin biriyim.aman tanrım bugün anladımki psikolojim bozuk.
bugün anladımki sana ait değilim sadece adını bildiğin biriyim.aman tanrım bugün anladımki psikolojim bozuk.
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Adem' Alıntı: Bugün anladım ki kabız olmuşum Genişletmek için tıkla ...
Berlin Boleyn Adem' Alıntı: Bugün anladım ki kabız olmuşum Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun sulu yemekler ye geçer
Adem' Alıntı: Bugün anladım ki kabız olmuşum Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun sulu yemekler ye geçer
Odysseus Üye Berlin Boleyn' Alıntı: geçmiş olsun sulu yemekler ye geçer Genişletmek için tıkla ... Ben bağırsaklarımdan rahatsızım. Zaman zaman oluyor böyle. Hatta bu rahatsızlık yüzünden askerlik bile zamanından önce bitti
Berlin Boleyn' Alıntı: geçmiş olsun sulu yemekler ye geçer Genişletmek için tıkla ... Ben bağırsaklarımdan rahatsızım. Zaman zaman oluyor böyle. Hatta bu rahatsızlık yüzünden askerlik bile zamanından önce bitti
EroL Emekli Yönetici allah yardım atsin adem üzüldüm kardeş. candan söylüyorum bunu laf olsun dşye değil
huri$ Üye erol bugun ne anladin onu demedin adem gecmi$ olsun karde$im bende bugun anladimki ne anladim yaa bilmiyorum oyle bi$ey anlamami$im dmekki
erol bugun ne anladin onu demedin adem gecmi$ olsun karde$im bende bugun anladimki ne anladim yaa bilmiyorum oyle bi$ey anlamami$im dmekki
EroL Emekli Yönetici bugün ben zorlandığımı anladım, her defasında başa döndüğümü, ne anladığımı bende anlamadım bugün