huri$ Üye loss_pain' Alıntı: bugün anladım yhaaa okuldan en çok ben nefret ediyoruuuumaglaagla Genişletmek için tıkla ... niye kiz okul gunlerinin kiymetini bilin valla cok ozleniyo sanra bende bugun anladimki halimize sukretmemiz lazim ne zor hayatlar var haberimiz yok
loss_pain' Alıntı: bugün anladım yhaaa okuldan en çok ben nefret ediyoruuuumaglaagla Genişletmek için tıkla ... niye kiz okul gunlerinin kiymetini bilin valla cok ozleniyo sanra bende bugun anladimki halimize sukretmemiz lazim ne zor hayatlar var haberimiz yok
huri$ Üye kuzum noldu sana anlamadimki nefret nefret bende bugun senin cok uzgun oldugunu anladim anlatmak istersen eger istedigin zman konusuruz balim
kuzum noldu sana anlamadimki nefret nefret bende bugun senin cok uzgun oldugunu anladim anlatmak istersen eger istedigin zman konusuruz balim
Sidretül Münteha Üye Petite Fille' Alıntı: kuzum noldu sana anlamadimki nefret nefret bende bugun senin cok uzgun oldugunu anladim anlatmak istersen eger istedigin zman konusuruz balim Genişletmek için tıkla ... Anlatmayaa Başlasam Ağlarım Kesın Derim AbLacım Teşekkürler. Bugün Anladım Ki İnsanları Anlayamıyorum !
Petite Fille' Alıntı: kuzum noldu sana anlamadimki nefret nefret bende bugun senin cok uzgun oldugunu anladim anlatmak istersen eger istedigin zman konusuruz balim Genişletmek için tıkla ... Anlatmayaa Başlasam Ağlarım Kesın Derim AbLacım Teşekkürler. Bugün Anladım Ki İnsanları Anlayamıyorum !
huri$ Üye canim sendemi okul magdurusun ondanmi ugramadin epey zamandir evet kullanici adim degi$ti balim sen ugramayali
canim sendemi okul magdurusun ondanmi ugramadin epey zamandir evet kullanici adim degi$ti balim sen ugramayali
maxibrk Üye Petite Fille' Alıntı: bugun anladim ben bayaaaaaa bir salakmi$im hemde oyle boyle degil en salaklarindan Genişletmek için tıkla ... Huriye abla ne oldu? Niye öyle konuşuyorsun?s
Petite Fille' Alıntı: bugun anladim ben bayaaaaaa bir salakmi$im hemde oyle boyle degil en salaklarindan Genişletmek için tıkla ... Huriye abla ne oldu? Niye öyle konuşuyorsun?s
maxibrk Üye Petite Fille' Alıntı: birinin yalanlarina inadim burak bu salaklik degilde ne Genişletmek için tıkla ... Sen inandın, güvendin karşıdaki yalansa o kaybeder. Senin iyi niyetlisin... Karşıdaki bunu suistimal ederse o kaybeder. Üzülme Huriye abla yaa. Boşver. s
Petite Fille' Alıntı: birinin yalanlarina inadim burak bu salaklik degilde ne Genişletmek için tıkla ... Sen inandın, güvendin karşıdaki yalansa o kaybeder. Senin iyi niyetlisin... Karşıdaki bunu suistimal ederse o kaybeder. Üzülme Huriye abla yaa. Boşver. s